4-ponturi-care-iti-aduc-prosperitate-financiara!-ingredientul-banal-din-bucatarie-care-atrage-banii-ca-un-magnet

Cum putem ajunge la prosperitate financiară și ce modalități există pentru a atrage prosperitatea financiară? Ei bine, în primul rând, ar trebui să luăm în considerare proprietățile unui banal ingredient din bucătărie.

Frunzele de dafin sunt asociate cu tot felul de rețete de mâncare. Dar puțini sunt cei care știu că acest ingredient banal din bucătărie poate atrage banii și norocul în viața noastră. Potrivit Lidiei Fecioru, pentru prosperitate financiară, trebuie să ținem niște foi de dafin în portofel și în sertarul de la locul de muncă.

„Luăm trei frunze de dafin și le ungem, și pe o parte și pe alta, cu un pic de ulei de mandarin. Portocale, mandarine, lămâie, să fie citric. Și păstrăm una în portofel, dar o punem la lună nouă! Una acasă, unde păstrezi bani, iar una la serviciu, în sertar!”, a explicat Lidia Fecioru.

De asemenea, dacă aranjăm patru frunze de dafin în formă de cruce sub preșul de la intrarea în casă, atunci vom fi protejați de toate energiile negative: „Se mai iau cele patru frunze de dafin care se pun sub formă de cruce sub preșul de la ușă! În primul rând, protejează de a intra energiile negative în casă! De multe ori, oamenii care vin cu rău, nici nu pot trece pragul! Nu ajung să intre la tine în casă!”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Bijuterii din citrin

Ia-ți un talisman sau un accesoriu cu citrin pe care să îl porți mereu! Citrinul este o piatră prețioasă cunoscută pentru capacitatea sa de a atrage banii și prosperitatea. Se spune că citrinul ajută la deblocarea energiilor pozitive și la sporirea încrederii în sine, ceea ce poate deschide noi oportunități financiare.

Talismane în formă de broască țestoasă

De asemenea, talismanele în formă de broască țestoasă sunt asociate cu prosperitatea și banii. Aceste obiecte îți pot debloca potențialul financiar.

Monede chinezești

Monedele chinezești pot atrage și ele norocul financiar. Ele pot fi păstrate într-o cutie sau, cel mai adesea, legate împreună cu o sfoară roșie. Monedele sunt de obicei făcute din cupru

Atunci când monedele sunt păstrate într-o cutie atrag abundența, dar atunci când sunt legate împreună cu un fir roșu, acestea sunt asociate cu protecția, cât și cu norocul, bucuria, norocul și banii. Ele ajută, de asemenea, la echilibrarea energiilor din interiorul locuinței. Experții Feng Shui recomandă de obicei să agățați monedele chinezești în dreptul ușii. Dar se pot purta și în portofel pentru abundență!

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (99 votes)