a-murit-natasa-raab-la-varsta-de-70-de-ani.-de-ce-boala-suferea-actrita

Actrița Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani. Din anul 2020 a fost diagnosticată cu boala Parkinson. S-a retras din lumina reflectoarelor din cauza problemelor de sănătate. La vremea respectivă, vedeta mărturisea se ridică rar din pat și că are probleme de vorbire. Singura şi marea sa dorinţa a fost ca fanii să nu o uite.

În urmă cu trei ani, îndrăgita Coana Chiva, din celebra reclamă la produse lactate, s-a retras la țară, în județul Dolj, în casa unei prietene, care a îngrijit-o cât a putut de bine.

„Lumea vorbește pe aici, prin Craiova, că a rămas la țară, undeva, la Băilești, la aer curat. În căsuța femeii care o îngrijește de câțiva ani. A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte. Am putea să îi trimitem și noi un gând bun, contează enorm când ești bolnav. Ultima oară când am văzut-o, acum vreo doi ani, se sprijinea în două bastoane, mi-a zis că nu se simte bine”, a spus un vecin de bloc pentru Playtech-Știri. 

natasa raab 547659l 600x0 w 9cf9de9e
A murit Natașa Raab la vârsta de 70 de ani. De ce boala suferea actriţa

Florin Zamfirescu nu a reușit să dea de Natașa Raab: „După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit”

Și Florin Zamfirescu a confirmat că actrița nu era deloc bine atunci când au vorbit ultima oară. „Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze La mulți ani!, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Playtech.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (119 votes)