acum-e-totul-clar!-gestul-facut-de-theo-rose-dupa-ce-a-vazut-imagini-cu-alex-leonte-si-noua-iubita

Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea! Asta după gestul pe care l-a făcut artista în momentul în care a văzut imagini cu Alex Leonte și noua lui iubită. Acum totul e clar!

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus ADIO după 5 ani de relație. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, mai ales că cei doi aveau planuri să ajungă în fața altarului. Lucrurile, însă, au luat o altă turnură. După separare, artista și-a găsit liniștea în brațele regizorului Anghel Damian. Cei doi au devenit, între timp, și părinții unui băiețel.

Gestul făcut de Theo Rose după ce a văzut imagini cu Alex Leonte și noua iubită

Pe de altă parte… și Alex Leonte și-a găsit liniștea! S-a cuplat cu Manuela Lupașcu, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă. Nepotul lui Nea Mărin și Theo Rose par să fi rămas în relații bune și nu există niciun resentiment între ei. Iar dovada supremă este gestul pe care l-a făcut recent artista.

Manuela Lupașcu și Alex Leonte au publicat o fotografie, pe rețelele de socializare, în care apar în ipostaze tandre la un eveniment din Capitală. Theo Rose n-a rămas indiferentă și a apreciat postarea. Semn că îi dorește numai fericire fostului partener, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 5 ani.

theo
Imaginile cu Alex Leonte și iubita, apreciate de Theo Rose (sursa FOTO: Instagram)

Cu ce se ocupă iubita lui Alex Leonte

Manuela Lupașcu activează în mediul online și este urmărită de peste 78.000 de oameni pe Instagram. În 2016, iubita lui Alex Leonte și-a creat un blog, iar cu timpul l-a transformat în ocupația sa principală.

Acolo le vorbește urmăritorilor ei despre fashion, beauty, lifestyle și călătorii. Manuela Lupașcu își dedică destul de mult timp activității din mediul online, încercând constant să stârnească interesul fanilor cu cele mai noi tendințe.

„Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară. Cred că la un moment dat vine firesc.

Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost  vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet”, a declarat Manuela Lupașcu.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (95 votes)