adela-popescu-nu-tradeaza-protv!-vedeta-a-vorbit-despre-intoarcerea-pe-micile-ecrane:-am-discutat-si-pentru-niste

Adela Popescu a decis să ia o pauză de la proiectele profesionale şi să se dedice mai mult familiei sale. Vestea nu a fost văzută cu ochi buni de fanii săi iniţial, pentru că îşi doreau să o vadă în continuare pe micile ecrane. Cu toate acestea, admiratorii au înţeles că vedeta avea nevoie de o pauză, dar cu toate acestea au întrebat-o constant când se va întoarce la TV. Recent a venit şi răspunsul.

Adela Popescu a muncit din greu pentru a-şi construi o carieră de succes, iar fanii au fost surprinşi în momentul în care a anunţat că se va retrage din activitate. Mai mult, la vremea respectivă, soţia lui Radu Vâlcan spunea că nu ştie ce va face mai departe.

Soţia lui Radu Vâlcan se întoarce pe micile ecrane?

Vedeta de la ProTV rămâne fidelă trustului de pe Pache Protopopescu, iar recent a mărturisit că a avut o discuţie cu şefii postului.  Adela Popescu susține că discuția cu producătorii a ajuns în zona serialelor. Nu este deloc de mirare, având în vedere că blondina a debutat în lumina reflectoarelor ca actriță, jucând în numeroase telenovele românești precum Numai iubirea și Lacrimi de iubire.

Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că deocamdată nu se gândeşte să ia în considerare această variantă pentru că nu are suficient timp pentru a se dedica filmărilor pentru un serial TV. Vedeta a mărturisit că cel mai probabil ca reveni la Pro TV, pe segmentul de divertisment.

„Divertisment. Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că divertisment va rămâne.(…) Dacă îmi spui acum: Uite, o să facem un program foarte clar!’ Ok, nu-mi spune că știu. Serialul înseamnă o echipă de mulți oameni și tu nu poți să-ți impui programul, că nu e drept. Trebuie să fii la dispoziția oamenilor, adică de când ai început și până s-a sfârșit proiectul trebuie să fii disponibil oricând și încă nu pot să fac asta.”, a declarat Adela Popescu pentru playtech.ro.

Ce spunea Radu Vâlcan despre Adela Popescu înainte de a fi împreună

Puţini sunt cei care ştiu faptul că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată înainte să fie soțul Adelei Popescu. În perioada respectivă, actorul şi mama copiilor lui lucrau împreună pentru telenovelele de pe Acasă TV. Încă de atunci, prezentatorul de la Antena 1 avea numai cuvinte de laudă pentru colega lui de scenă.

„O actriță absolut senzațională”, a spus Radu Vâlcan despre Adela Popescu, soția lui, potrivit Playtech.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (104 votes)