adrian-daminescu,-cele-mai-sincere-declaratii-despre-cancer:-moartea-face-parte-din-viata,-dar-nu-trebuie-sa-ne-gandim-la-ea

Adrian Daminescu a învins cancerul pulmonar după 2 ani de la diagnosticare. Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut.

Întrebat dacă mai merge la pescuit, solistul a spus: „Da, sigur că da. Abia am așteptat. Cum am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă. Și abia așteptam momentul, să îmi revin. Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă. Acum am început să îmi recapăt musculatura, ca în orice boală de genul acesta, care te trântește la pământ de nu te vezi. Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere”.

Adrian Daminescu, cele mai sincere declarații despre cancer

Cea mai mare dorință a muzicianului este să fie sănătos. „Am trecut printr-o perioadă foarte, foarte grea. Eu am fost o viață sănătos. Viață de artist înseamnă viață de sportiv. Sună telefonul, ai geamantanul lângă ușă și ai plecat. Nu știu de ce m-am zbătut atât. Am făcut mai mult decât trebuia și asta obosește la un moment dat. Pe mine m-a ținut umorul și credința în Dumnezeu”.

„Eu am scăpat de boală. Am avut noroc și de niște medici extraordinari. Eu abia reușeam să mă scol din pat, dar îmi puneam halatul alb, eșarfă și o țigară electronică și ieșeam pe hol cu bolnavii și le făceam ședințe existențiale. Moartea face parte din viață, dar nu trebuie să ne gândim la ea, trebuie să avem alte idealuri”, a completat, pentru Fanatik.

Adrian Daminescu are o fiică secretă!

Adrian Daminescu are o fiică secretă! Cât de frumoasă este fiica artistului. Cântărețul șlagărelor românești se topește de dorul ei

Ana a profesat ca model, în America, acolo unde locuiește cu mama ei, dar și cu tatăl ei vitreg.

Unul dintre cele mai delicate subiecte din viața lui Adrian Daminescu rămâne cel despre fiica lui dintr-o altă căsătorie, pe care o vede extrem de rar. Mai exact de când era doar o copilă. Și asta pentru că mama ei, Mihaela, a decis să se mute în America și să-și refacă viața acolo.

Cât de frumoasă este fiica lui Adrian Daminescu

Ceea ce s-a și întâmplat. Femeia s-a recăsătorit, iar Anna nu și-a mai văzut tatăl natural decât în poze. Adrian Daminescu a suferit cumplit. Mai ales că evoluția fiicei lui a fost una fulminantă. Frumusețea a ajutat-o în adolescență să urmeze o carieră de model, iar mai apoi mintea iscusită a purtat-o către un colegiu de renume. Artistul recunoaște că nu este la curent cu planurile ei de viitor și lasă de înțeles că relațiile dintre ei s-au răcit. Citește continuarea aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (102 votes)