alex-dobrescu-ii-cere-cristinei-cioran-o-noua-sansa.-barbatul-vrea-sa-ajunga-la-altar-cu-vedeta:-fac-orice,-o-iubesc-atat-de-mult

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o relaţie cu năbădăi. S-au despărţit şi împăcat de mai multe ori, au fost implicaţi şi în câteva dispute aprinse, însă, în cele din urmă tot împreună au ajuns. Cei doi au o minunăţie de fetiţă, pe Ema, pe care îşi doresc să o crească în armonie. Din acest motiv, bărbatul este dispus să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a-i intra din nou în graţii vedetei. 

Cristina Cioran şi Alex Dobrescu au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care au anunţat că se despart. Fiica lor împlinise un an, iar toţi cei  care îi îndrăgeau sperau să îi vadă în faţa altarului. Situaţia dintre ei a luat o întorsătură neaşteptată, iar la scurt timp după separare, bărbatul apărea în compania altei femei. Apoi au urmat multe discuţii aprinse, multe dintre acestea au fost publice, iar oamenii nu se mai gândeau că cei doi ar putea să se mai împace.

Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței! Abia ce o ceruse în căsătorie:
Cristina Cioran şi tatăl fetiței

Alex Dobrescu: Copilul trebuie să crească cu ambii părinți”

Se spune că dragostea poate învinge orice obstacol şi se pare că aşa a fost şi în cazul lor. Deşi fosta prezentatoare TV nu se lasă convinsă atât de uşor să îi mai acorde încă o şansă, a revenit la sentiemnte mai bune în ceea ce îl priveşte pe tatăl fiice sale. În prezent au o relaţie bună, au lăsat în urmă trecutul şi se concentrează pe creşterea micuţei lor.

Doar că, Alex Dobrescu este decis să o recucerească. Bărbatul regretă enorm că a greşit faţă de partenera lui şi îşi doreşte să o ia de la capăt alături de ea.

„În prezent, suntem bine. Cu copilul împreună. Avem o relație deosebită, bazată pe armonie. Suntem în familie, în accepțiunea mea. Cu mama copilului meu. Ieșim la masă, ieșim cu prietenii, cu copilul. Îmi pare rău că ne-am răcit în perioada aceea și ne-am despărțit. Nu trebuia să se întâmple asta, dar se vor remedia lucrurile. Copilul trebuie să crească cu ambii părinți”, a declarat Alexandru Dobrescu, conform Cancan.

Alex Dobrescu este dispus să facă orice pentru a-şi recuceri partenera

Mai mult, Alex Dobrescu mărturiseşte că acum este și pregătit, mai mult ca niciodată, să o facă mireasă pe vedetă. A cerut-o în căsătorie de mai multe ori, însă până acum nu a reuşit să o ducă în faţa altarului. Dar speră că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.

„Fac orice, o iubesc atât de mult. Și o voi iubi toată viața. Vreau să ne propovăduim iubirea prin căsătorie. Eu am tot cerut-o de-a lungul anilor, dar ea nu pune preț pe asta. Eu mă port frumos și cu ea, și cu fata. Nu mai fac nimic din ce am făcut în trecut. Nu am o altă relație. Iar dat fiind comportamentul meu, lucrurile ar trebui să se întâmple așa cum îmi doresc”, a mai spus acesta.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.7/5 - (99 votes)