alexia-eram,-dezvaluiri-nestiute-despre-tatal-ei,-care-nu-apare-la-tv:-s-a-nascut-in-michigan,-detroit.-cu-ce-se-ocupa-alexandre-eram

Alexia Eram a făcut dezvăluiri neașteptate despre Alexandre Eram, tatăl ei, care nu apare la TV. Fiica Andreei Esca s-a lăudat cu părintele ei, care activează de ani de zile în domeniul afacerilor.

În vârstă de 23 de ani, Alexia Eram a fost invitată în podcastul lui Andrei Niculae, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre cariera ei, despre familie, dar și despre viața personală. Întrebată despre originile ei, Alexia Eram, care face echipă la „America Express” cu Aris, fratele ei, a vorbit despre tatăl ei.

Alexandre Eram are 53 de ani și de mulți ani activează în domeniul afacerilor, deține un complex turistic în satul Porumbacu de Sus din Sibiu și un brand de produse cosmetice. Din 2000 e căsătorit cu Andreea Esca. În comparație cu soția lui care zilnic apare la Pro TV, el e o prezență discretă, nu apare pe micul ecran, însă își susține familia uneori, participând la diverse evenimente sau ședințe foto.

Acum, despre originile ei și tatăl său, Alexia Eram a făcut mărturisiri: „Mama e româncă, dar știu că are strămoși din Grecia și Italia. Nu știu de unde vine numele Esca, dar nu l-am întâlnit foarte des. Mai știu doar o familie Esca de pe lângă noi în Sibiu. Nu cred că suntem rude.

Tata s-a născut în Michigan, Detroit, a stat 10 ani acolo. Bunicul meu, tatăl lui, este armean și bunica mea este franțuzoaică. Eu sunt un sfert armeancă, un sfert franțuzoaică și jumătate româncă”, a declarat Alexia Eram. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (143 votes)