alexia-eram,-in-lacrimi-la-america-express-2023.-fiica-andreei-esca-nu-s-a-mai-putut-abtine-si-a-rabufnit

Alexia Eram şi fratele său, Aris, au acceptat să participe la cel mai urmărit show din România. Au pornit cu încredere în aventura vieţii lor, dar abia în timpul probelor şi-au dat seama, de fapt, în ce s-au băgat. Fiica Andreei Esca nu s-a mai putut abţine, iar la un moment dat a izbucnit în plâns. Iată ce a emoţionat-o pe tânără.

Concurenţii de la America Express au trecut prin probe de foc încă din prima zi. Cele nouă echipe au luptat din greu în misiunile pe care le-au avut de îndeplinit, iar nervii au fost întinşi la maximum. La finalul zilei, unele vedete au reuşit să găsească cazare mai repede, însă unele celebrităţi nu au avut atât de mult noroc.

Snapinsta.app 394675846 18240714619215600 964937763244821016 n 1080
Alexia şi Aris la America Express

Alexia Eram, în lacrimi la America Express 2023

După o zi istovitoare, noaptea i-a prins pe concurenţi pe străzile din Columbia în căutarea unui loc în care să doarmă. Alexia și Aris Eram s-au numărat printre norocoşii care au găsit cazare destul de repede.

Un tânăr care muncea la un restaurant din zonă le-a oferit celor doi camera lui. Condiţiile nu erau nici pe departe cele cu care Alexia şi Aris erau obişnuiţi, însă au fost nevoiţi să accepte.

Într-un moment de sinceritate, fiica Andreei Esca a răbufnit în lacrimi. Tânăra nu s-a mai putut abţine când a văzut cât de mult se chinuie unii oameni pentru a supravieţui.

„Eu nu sunt genul de persoană fițoasă. Nu prea îmi pasă ce mănânc, ce beau. Mi-era și rușine de mine că plâng când oamenii mi-au dat de mâncare. Cred că a fost vorba de faptul că e atât de greu aici: să cauți cazare, să faci misiunile și am explodat”, a precizat Alexia Eram.

Alexia Eram a răbufnit la adresa lui Aris

Alexia Eram este o fire competitivă, iar pe parcursul show-ului îşi doreşte să dea tot ce are mai bun pentru a câştiga. Nu de puține ori, tânăra a răbufnit la adresa fratelui său. În timp ce iubita lui Mario Fresh se agita pentru a rezolva cât mai repede ceea ce aveau de făcut, Aris folosea alte tactici care nu erau deloc pe placul surorii lui.

„În situațiile astea ești super calm și mă enervezi!”, i-a spus Alexia fratelui ei.

Alexia a recunoscut în repetate rânduri că este o fire impulsivă și directă și nici la America Express nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume. Pentru un moment, tânăra parcă a uitat că este filmată și a răbufnit la adresa fratelui ei.

„Stai așa ca prostul!”, i-a mai spus Alexia lui Aris.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.2/5 - (53 votes)