alexia-eram-si-sonia-simionov,-replici-acide-la-america-express:-m-a-facut-frustrata

Tensiunea a atins cote maxime în ediţia de seara trecută de la America Express. Alexia nu s-a mai putut abţine şi i-a dat o replică acidă Soniei Siminov, după ce jurnalista a atacat-o în timpul unei probe.

Alexia Eram face echipă cu fratele său, Aris, la America Express, în timp ce Sonia Simionov este colegă cu Iuliana Pepene. Cele două echipe au dat tot ce au putut pentru a reuşi să termine cât mai repede probele pe care le-au avut de făcut în a doua ediţie a emisiunii. Stresul şi-a spus cuvântul, iar la un moment dat situaţia a luat o întorsătură neaşteptată.

alexia eram aris eram america express 2023 3
Alexia Eram şi fratele său, Aris

Alexia Eram şi Sonia Simionov, replici acide la America Express

Echipele au avut de făcut pentru fiecare membru câte o pereche de pantaloni. După confecţionarea acestora, concurenţii au fost verificaţi, iar Sonia Simionov şi-a arătat nemulţumirea faţă de Alexia şi Aris care ar fi trecut de juriu cu unul dintre buzunarele blugilor desfăcute.

Fiica Andreei Esca nu s-a putut abţine și i-a dat replica Soniei Siminov. Tânăra a explicat faptul că echipa ei a fost acuzată pe nedrept pentru că ei au mers să refacă buzunarul rupt.

„În timp ce eram la verificare cu Fernanda, Sonia și cu Iuliana vin din spate. Normal că pe frații Eram îi lăsați să treacă și cu buzunarul desfăcut, ceea ce nu era adevărat, pentru că tocmai după ce ne-a verificat Fernada, ne-a spus că trebuie să ne întoarcem. (…) Lăsați frustrarea în altă parte. De ce spui niște lucruri când nu știi despre ce este vorba?”, a spus Alexia Eram, la America Express.

La testimoniale, se pare că Sonia Siminov nu a putut trece cu vederea faptul că Alexia Eram a făcut-o frustrată. Cu toate astea, jurnalista susține că a fost doar o neînţelegere, iar în acest punct al competiţiei toţi concurenţii încearcă să facă totul pentru a câştiga.

„M-a luat valul, pe cuvânt. Fără rucsacuri? Le aveau la pom, puțin mai încolo. Se întoarce: „Le aveam aici”, a zis Alexia. Stai așa! M-a făcut frustrată. Mă rog, e adrenalină pentru toată lumea, serios”, a mărturisit Sonia Siminov.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (96 votes)