alexia-si-aris-eram,-cei-mai-apreciati-concurenti-din-america-express.-copiii-andreei-esca-fac-senzatie-la-antena-1-+-ce-i-a-invatat-tatal-lor-inainte-sa-plece

Alexia și Aris Eram, cei mai apreciați concurenți din America Express. Copiii Andreei Esca fac senzație la Antena 1. Ce i-a învățat tatăl lor înainte să plece.

Alexia și Aris au avut parte de un avantaj neașteptat în cursa lor din prima etapă. Ei au trebuit să ajungă în Plaza de Botero din Medellin, un parc de 7.000 de metri pătrați. Care prezintă 23 de sculpturi ale celebrului artist columbian Fernando Botero.

Alexia și Aris Eram, cei mai apreciați concurenți din America Express

„Plaza de Botero. Tata ne-a făcut instructajul înainte să plecăm din România și ne-a spus despre Botero. Suntem fericiți, pentru că tata ne-a spus că este un artist. Care face niște sculpturi supraponderale”, au povestit frații Eram la testimonial, dezvăluind și istoria celebrei sculpturi „Pasărea”. La momentul filmărilor, care au avut în mai 2023, sculptorul Fernando Botero era în viață. El a murit luna trecută, pe 15 septembrie, la vârsta de 91 de ani.

Aceasta are o poveste specială. Pe 10 iunie 1995, în timpul unui festival public, o explozie a distrus pasărea din bronz aflată în Parcul San Antonio din Medellin. Presa a anuntat că o bombă fusese pusă în interiorul ei, probabil de către traficanții de droguri.

Copiii Andreei Esca fac senzație la Antena 1

Explozia a ucis 27 de oameni, iar autorii nu au fost prinși niciodată. În anul 2000, o altă sculptură „Pasăre” a fost așezată lângă sculptura distrusă, simbolizând pacea.

După ce au găsit rucsacurile, care se aflau îngropate pe un deal din Medellin, asemenea comorilor ascunse de Pablo Escobar, echipele au pornit spre Irina Fodor, primii clasați intrând la cel dintâi joc pentru amuletă și Joker al acestui sezon. Câștigătorii serii au fost Alexia și Aris Eram, după o întrecere cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de-o parte, și Giulia și Vlad Huidu, de cealaltă.

Cine sunt concurenții America Express sezonul 6

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi poartă pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Alexia Eram şi Sonia Simionov, replici acide la America Express

Tensiunea a atins cote maxime în ediţia de seara trecută de la America Express. Alexia nu s-a mai putut abţine şi i-a dat o replică acidă Soniei Siminov, după ce jurnalista a atacat-o în timpul unei probe.

Alexia Eram face echipă cu fratele său, Aris, la America Express, în timp ce Sonia Simionov este colegă cu Iuliana Pepene. Cele două echipe au dat tot ce au putut pentru a reuşi să termine cât mai repede probele pe care le-au avut de făcut în a doua ediţie a emisiunii. Stresul şi-a spus cuvântul, iar la un moment dat situaţia a luat o întorsătură neaşteptată.

Echipele au avut de făcut pentru fiecare membru câte o pereche de pantaloni. După confecţionarea acestora, concurenţii au fost verificaţi, iar Sonia Simionov şi-a arătat nemulţumirea faţă de Alexia şi Aris care ar fi trecut de juriu cu unul dintre buzunarele blugilor desfăcute. Citește tot articolul aici.

Foto: Antena 1

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (50 votes)