alimentul-care-nu-lipseste-din-meniul-andreei-raicu.-o-ajuta-sa-se-mentina-in-forma-+-poate-fi-folosit-si-in-retetele-de-post

Andreea Raicu arată impecabil la cei 46 de ani. Unul dintre secretele sale este faptul că a renunţat în urmă cu mulţi ani la produsele pe bază animală, în favoarea celor vegetale. Vedeta a recunoscut că nu i-a plăcut niciodată carnea, iar decizia de a nu mai consuma, nu a fost una grea. Mai mult, şatena mărturiseşte că starea sa de sănătate s-a schimbat radical, dar şi aspectul fizic. De asemenea, fosta prezentatoare TV mărturiseşte că există un aliment care nu lipseşte niciodată din meniul său, iar recent a dezvăluit care este acela.

Andreea Raicu are o relaţie apropiată cu cei care o urmăresc în mediul, iar atunci când are timp liber, obişnuieşte să împărtăşească cu aceştia diferite trucuri de beauty.

Pe cine adora Andreea Raicu 25E2 2580 259ESe simte extrem de iubit
Andreea Raicu arată impecabil la cei 46 de ani

Ce aliment nu lipseşte din meniul Andreei Raicu

Recent, vedeta a venit cu un sfat important pentru doamne şi domnişoare care să le ajute să prepare cele mai nutritive și delicioase mese. Andreea Raicu spune că tofu este unul dintre alimentele pe care le introduce adesea în meniului său, datorită versatilității, dar și faptului că este o sursă bună de proteină.

„După cum bine știi, iubesc sa mănânc sănătos si de cele mai multe ori gătesc acasă. Este o activitate care mă relaxează si cel mai important lucru, știu ce pun în farfurie. Iar, contrar miturilor, o alimentație sănătoasă nu presupune ore în șir petrecute în bucătărie.

Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate. Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete.

Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu„Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul”

Pe reţelele de socializare, vedeta le-a dezvăluit celor care o urmăresc ce mănâncă la micul dejun. Se pare că şi sportul are un rol foarte important în viaţa acesteia.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (89 votes)