alina-sorescu,-dezvaluiri-despre-divortul-de-alexandru-ciucu.-la-ce-intelegere-au-ajuns-cei-doi:-este-temporara-pana-cand-procesul-se-va-finaliza

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află de mai bine de doi ani în proces de divorţ. În primăvară se vor întâlni în sala de judecată, dar până atunci, au reuşit să ajungă la un numitor comun în ceea ce le priveşte pe fetiţele lor, Carolina şi Raisa. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit ce a vorbit cu fostul ei partener.

La începutul anului 2022, Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Zvonurile despre o posibilă despărţire au existat cu mult timp înainte, însă cei doi au negat acest lucru. În cele din urmă, separarea lor nu s-a produs în termeni amiabili, astfel că s-a ajuns la proces care nici până acum nu s-a finalizat.

Ce spune Alina Sorescu despre divorţul de Alexandru Ciucu

Deşi au avut numeroase neînţelegeri, mai ales în ceea ce le priveşte pe fiicele lor, se pare că în cele din urmă au reuşit să se pună de acord.

Alina Sorescu a făcut dezvăluiri în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars despre proces. Ea a explicat că va mai dura până se va finaliza, însă pentru ea în acest moment cele mai importante sunt fetiţele.

„Ceea ce e acum pentru mine important este ca fetițele să fie bine. Mă concentrez, într-adevăr pe activitatea mea profesională. În rest, partea personală e în așteptare, situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului la proces. Deja suntem de doi ani. Aceștia sunt termenii”, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.

La ce înţelegere au ajuns cei doi

În plus, designerul de modă le poate vedea și două zile pe săptămână, atunci când nu petrece weekendul cu ele. În ceea ce privește sărbătorile, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la o înțelegere, anul acesta fetițele vor petrece Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul cu mama.

„A durat cam un an și jumătate prima fază a procesului, apoi astă-vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar este temporară până când procesul se va finaliza. Dar tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână cum s-a dat în primă fază. S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor.

Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele, iar acum vor petrece Crăciunul, pentru că în situațiile astea așa se întâmplă. Într-un an Crăciunul la un părinte, în celălalt an la celălalt părinte. Și vor fi cu mine de Revelion”, a mai explicat artista, care a negat orice posibilitate de a petrece vreo sărbătoare ca o familie, în patru.

„Nu se pune problema”, a mai spus Alina Sorescu.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (103 votes)