andra-maruta,-pusa-la-zid-dupa-ce-s-a-filmat-cu-mioara-velicu-si-maria-dragomiroiu:-penibil!

Andra Măruță a fost aspru criticată de fani, după ce s-a filmat alături de Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu. Un video cu cele trei artiste s-a viralizat rapid, iar soția lui Cătălin Măruță n-a fost menajată deloc.

Recent, Andra a postat un clip pe Instagram, în care apare alături de Maria Dragomiroiu și Mioara Velicu. Totul s-a întâmplat în culise, la concertul ”Tradițional 2” acolo unde soția lui Cătălin Măruță le-a ”provocat” pe îndrăgitele interprete de muzică populară.

Mai exact, provocarea consta în a dansa pe o melodie interpretată de Rihanna. Îmbrăcate în costume populare, cele trei artiste s-au pus pe treabă și a ieșit un video extrem de haios. Cârcotașii, însă, au criticat-o aspru pe jurata de la ”Românii au talent”. Aceștia au considerat că este nepotrivit să le pună pe cele două interprete într-o astfel de ipostază.

“Penibile rău… vă bateți joc de costumul popular…”, “Ce se sparge Andra! Mai încet tu că ești între două lady!”, sunt două dintre comentariile primite de la internauți. De asemenea, unele persoane au considerat că este penibil pentru două interprete de muzică populară atât de cunoscute să se afișeze într-o asemenea ipostază: “Mândria cântecului popular românesc! Ce penibile! Penibil!”, a mai scris cineva.

Cât cere Andra Măruță pentru un eveniment

Artista câștigă extrem de bine și nu are grija zilei de mâine. Lunar îi intră în conturi sume la care alții nici n-ar îndrăzni să viseze. Dacă vrei s-o chemi pe Andra Măruță la nuntă, botez sau altă petrecere, atunci trebuie să scoți din buzunar suma de 12.000 de euro. Soția lui Cătălin Măruță are venituri și din alte părți.De exemplu, pentru jobul de jurat la ”Românii au talent” este plătită cu sume cuprinse între 8.000 – 10.000 euro.

Cătălin Măruţă ar fi avut un salariu de 15.000 de euro la Pro TV, salariu care, însă, s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea pe care acesta o moderează a fost mutată din prime time. La această sumă se mai adaugă şi evenimentele private la care este invitat să prezinte, unde tariful ar fi de 2.000 de euro.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (55 votes)