andreea-esca,-moment-stanjenitor-in-casa-socrilor.-vedeta-de-la-protv-a-povestit-prin-ce-a-trecut

Andreea Esca și Alexandre Eram au o căsnicie fericită de peste 20 de ani. Vedeta de la Pro TV a povestit, în repetate rânduri, că are o relație foarte bună cu socrii ei, însă nu poate uita una dintre primele interacțiuni pe care le-a avut cu aceștia. Iată ce s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când a mers să îi viziteze.

Andreea Esca s-a căsătorit în anul 2000 cu Alexandre Eram. Afaceristul este fiul lui Melkon Eram, armean la origine și arhitect de profesie. Soacra vedetei este franțuzoaică, o femeie deosebit de rafinată, cu părul blond și ochii albaștri.

Prezentatoarea știrilor de la ProTV are o relație foarte bună cu părinții soțului ei, dar se pare că la începutul relației, vedeta a trăit un moment stânjenitor pe care nu-l poate uita.

Vedeta de la ProTV, moment stânjenitor acasă la socrii

În cadrul unui interviu, Andreea Esca a rememorat și a povestit cu zâmbetul pe buze un moment pe care l-a trăit în urmă cu mai bine de 20 de ani. Din cauza unei încurcături ce s-a produs pe Aeroportul Otopeni, vedeta a ajuns acasă la socrii cu o singură valiză, și aceea goală! Familia știristei obișnuiește să meargă destul de des în Franța, acolo unde locuiesc părinții lui Alexandre Eram.

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi? Și uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici! E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală”, a dezvăluit, amuzată, Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Andreea Esca: Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria!”

Valiza Andreei Esca a căzut de pe banda de bagaje, astfel a rămas în aeroport. În schimb, cea goala a ajuns cu bine la destinaţie. Mai mult, vedeta a trăit un alt moment jenant, după ce a primit un apel al unui angajat.

„Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni.

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l”, a mai povestit Andreea Esca.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (138 votes)