andreea-marin,-primele-declaratii-dupa-ce-a-fost-operata:-am-slabit-16-kilograme

Andreea Marin a fost invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, asta după ce săptămâna trecută anunța că a suferit o intervenție chirurgicală. Vedeta a dezvăluit acum care este starea ei de sănătate în acest moment.

Andreea Marin a mărturisit că și-a schimbat radical stilul de viață. Are o dietă alimentară echilibrată, face multă mișcare și are în jurul ei oameni care o ajută în drumul ei spre a duce un trai mai sănătos. La un moment dat, însă, vedeta nu putea să respire normal, așa că a fost nevoită să meargă la medic.

Având un istoric al bolilor cardiologice în familie, prezentatoarea TV a vrut să se asigure că totul este în regulă. Kilogramele acumulate de-a lungul timpului au reprezentat, de asemenea, un risc, după spusele doctorului ei.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine.

Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat. De aceea, ne dorim să muncim în țara asta și să câștigăm mai mult, pentru a avea soluții pentru sănătate. Suntem delăsători. Este în natura noastră. Asta mi s-a întâmplat și mie. M-am dus la doctor, pentru că nu respiram bine. Nu respiram nici când stăteam pe orizontală, adică seara, în pat. Îmi făceam griji legate de inimă. Am un istoric pe tărâmul ăsta, al bolilor cardiologice în familie. Medicul mi-a spus ‘Andreea, noi nu ne-am văzut de vreo 20 de ani, de pe vremea surprizelor (n.r. emisiunea Surprize Surprize). De atunci ai pus, nu mult, un kilogram pe an. Ia fă o socoteală.’ Erau aproape 20 de ani. Îmi era rușine”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Andreea Marin a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a realiza tot ce și-a dorit. Nu regretă, pentru că se bucură de un real succes, dar eforturile depuse au dus-o pe patul de spital. Din fericire, în momentul de față starea ei de sănătate este una bună.

Andreea Marin a suferit o intervenție chirurgicală

În ultima perioadă, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap Andreei Marin. A fost mereu discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar recent vedeta le-a dezvăluit fanilor că marți, 28 noiembrie, a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Andreea Marin a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea zâmbind, semn că operația a decurs cu bine. Nu a specificat la ce intervenție a fost supusă, dar i-a asigurat pe fani că recuperarea merge ca pe roate și că va trece și peste această cumpănă. A ținut să le mulțumească și cadrelor medicale pentru îngriirea acordată.

”Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi. Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi. Așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cat se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață (…)”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (176 votes)