andreea-raicu,-meniul-pentru-o-silueta-de-vis!-la-ce-alimente-a-renuntat-vedeta-definitiv

Andreea Raicu are o siluetă de invidiat la cei 46 de ani. Şatena nu îşi arată deloc vârsta, dar recunoaşte că a renunţat la câteva obiceiuri nesănătoase pentru a avea un corp perfect. În cadrul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit ce alimente a exclus din meniul său zilnic.

Andreea Raicu are foarte grijă la alimentaţie. Pentru mulţi, mesele vedetei ar putea semăna cu unele de dietă, însă şatena explică faptul că lucrurile nu stau deloc aşa. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu se ghidează după astfel de reţele „minune”, ci mai degrabă a înţeles de ce are nevoie corpul său pentru a funcţiona corect.

Andreea Raicu, onorariu fabulos pentru a poza goală
Andreea Raicu arată implecabil la 46 de ani

Andreea Raicu: „Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul”

Pe reţelele de socializare, vedeta le-a dezvăluit celor care o urmăresc ce mănâncă la micul dejun. Se pare că şi sportul are un rol foarte important în viaţa acesteia.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

La ce alimente a renunţat fosta prezentatoare TV

Unul dintre obiceiurile la care vedeta a renunţat este consumul de carne. Andreea Raicu a făcut acest pas în urmă cu mai mulţi ani şi se pare că de atunci a observat multe schimbări benefice. Pe parcursul timpului, şatena a realizat că nu mai are nevoie de produsele pe bază animală pentru a avea energie și o stare bună de spirit.

„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult. Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă”, declara ea în trecut, potrivit cancan.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (83 votes)