antonia,-in-lacrimi!-drama-prin-care-a-trecut-din-cauza-fostului-sot:-ma-judeca-lumea.-imi-spunea-ca-o-sa-ard-in-iad

Antonia și-a pus sufletul pe tavă într-un interviu acordat pentru podcastul Amaliei Năstase. Cântăreața a izbucnit în plâns din cauza celor care au judecat-o pentru că nu și-a botezat copiii. 

Vizibil marcată de anumite comentarii, Antonia nu s-a mai putut abține și a început să plângă atunci când a povestit că băieții săi, cei din relația cu Alex Velea, nu sunt botezați nici până în prezent.

Și asta deoarece ea în continuare purta numele de familiei al fostului soț, Vincenzo Castellano. Iar cei mici de asemenea au luat numele bărbatului, deși erau ai lui Alex Velea. O situație care afectat-o foarte mult, deși planurile ei erau altele.

Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva? Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

Antonia a divorțat după 7 ani de procese

La sfârșitul anului 2020, Antonia a divorțat oficial de fostul ei soț, italianul Vincenzo Castellano. Cântăreața a dezvăluit că a încheiat definitiv un capitol din viața ei, dar și 7 ani de procese!

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat artista la momentul respectiv.

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fetiță de 13 ani, pe nume Maya. Ea locuiește în Italia, cu tatăl ei, și a fost motivul pentru care părinții ei s-au războit în instanță.

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Artista în vârstă de 33 de ani este logodită cu Alex Velea, alături de care are doi băieți. Aceasta nu a ajuns încă în fața altarului împreună cu artistul de 38 de ani și nici pe copii nu i-a botezat, lucru care a stârnit controverse din partea fanilor religioși. Recent, aceasta a vorbit despre căsătorie și botez într-un interviu pentru revista VIVA!.

Dacă până acum au dat vina pe pandemie pentru faptul că nu aur organizat nunta, acum că lucrurile s-au mai relaxat, Antonia a povestit: „Nu am început încă pregătirile, am fost destul de ocupați amândoi cu diverse proiecte și nu ne-am concentrat pe nuntă. Deocamdată. M-am gândit în mare la aspecte legate de nuntă, dar le țin pentru mine deocamdată. Le veți afla la momentul potrivit!”.

Cât despre botezul copiilor ei și ai lui Alex Velea, cântăreața a declarat: „Școala e prioritară pentru toți trei, bineînțeles, dar vrem să se și bucure de copilărie, de vacanțe frumoase, memorabile, de experiențe diverse. Sunt provocări specifice vârstei fiecăruia pe care le gestionăm cu răbdare, cu atenție, astfel încât să simtă sprijinul nostru. Divorțul e încheiat deja de ceva timp, la fel și paternitatea, demonstrată de mult. Vom face acest lucru când vom simți”.

Sursa foto: Instagram

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.4/5 - (58 votes)