bautura-minune-pe-care-sa-o-consumi-dimineata,-timp-de-o-luna.-beneficiile-nestiute:-ajuta-creierul-si-intareste-ligamentele

Există o băutură care ajută la funcționarea mai bună a creierului si întărește ligamentele. Se face din câteva ingrediente simple, care sunt la îndemâna oricui, iar Lidia Fecioru dezvăluie secretul.

Dacă ne confruntăm cu simptomele dureroase ale osteoporozei sau vrem să avem grijă de buna funcționare a creierului nostru, atunci putem apela la ajutorul colagenului. Colagenul este compus, în mare parte, din aminoacizi, glicină, prolină și hidroxiprolină. Acesta se găsește în țesuturi, piele, tendoane, oase, cartilaje. Celulele țesutului conjunctiv, numite fibroblaste, sunt cele care produc și mențin colagenul.

Pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă, producția de colagen încetinește, iar funcția fibroblastelor este afectată. După vârsta de 30 de ani, producția de colagen intră pe o scară descendentă. Această băutură benefică pentru sănătatea organismului nostru se poate prepara foarte ușor acasă din câteva ingrediente simple, care sunt la îndemâna oricui.

Tot ce trebuie să facem este să punem 5 grame de gelatină în apă rece, seara, pentru a fi băută a doua zi. Pentru un gust mai bun, se poate pune gelatina în iaurt sau ceai de fructe. Timp de o lună ar trebui consumată această băutură în fiecare dimineață, iar apoi se recomandă o pauză de jumătate de an.

„Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei. Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este făcută din oase. 5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață”, explică Lidia Fecioru.

Ceaiul care te scapă de cârcei, ajută funcțiile inimii și te menține tânăr

Băutura-minune se prepară din cojile de la câteva legume. Printre acestea se numără ceapa și usturoiul. Cojile se pun la uscat și apoi se folosesc pentru prepararea unui ceai delicios și savuros care are numeroase beneficii pentru organism.

Lidia Fecioru spune că trebuie să bem zilnic un astfel de ceai pentru că ajută la ameliorarea cârceilor, întărirea muşchilor inimii și stopează procesul de îmbătrânire.

„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă.

O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi. Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă. Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (94 votes)