bautura-minune-pentru-imunitate.-lidia-fecioru:-e-un-leac-pentru-100-de-boli!

Există diverse metode prin care îți poți întări imunitatea, dar Lidia Fecioru a dezvăluit un amestec secret compus doar din două ingrediente simple pe care cu siguranță le ai și tu în bucătărie.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a împărtășit rețeta care ne întărește imunitatea. Băutura-minune este considerat a fi un remediu eficient pentru o gamă largă de afecțiuni, fiind cunoscut sub numele de „leacul pentru 100 de boli”.

Ai nevoie doar de două ingrediente, iar amestecul trebuie consumat în cantități moderate în fiecare zi. Mai exact, este nevoie doar de lămâie și de miere. Băutura-minune este recomandată încă de la primele semne de răceală sau gripă.

”Se presupune că există un leac pentru 100 de boli. Şi atunci când știm că suntem predispuși să facem o infecție urinară sau un alt fel de infecție. E bine să apelăm la această soluţie pentru creşterea imunității. Aşadar, luăm o lămâie şi o fierbem în coajă timp de 10 minute. Apoi lămâia se taie pe jumătate şi sucul fiert îl stoarcem într-un borcan în care avem 200 de grame de miere. Amestecăm bine sucul de lămâie cu mierea și luăm din acest produs 2-3 linguriţe pe zi”, a spus Lidia Fecioru.

Băutura pe care trebuie să o consumi dimineața, timp de o lună

Dacă ne confruntăm cu simptomele dureroase ale osteoporozei sau vrem să avem grijă de buna funcționare a creierului nostru, atunci putem apela la ajutorul colagenului. Colagenul este compus, în mare parte, din aminoacizi, glicină, prolină și hidroxiprolină. Acesta se găsește în țesuturi, piele, tendoane, oase, cartilaje. Celulele țesutului conjunctiv, numite fibroblaste, sunt cele care produc și mențin colagenul.

Pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă, producția de colagen încetinește, iar funcția fibroblastelor este afectată. După vârsta de 30 de ani, producția de colagen intră pe o scară descendentă. Această băutură benefică pentru sănătatea organismului nostru se poate prepara foarte ușor acasă din câteva ingrediente simple, care sunt la îndemâna oricui.

Tot ce trebuie să facem este să punem 5 grame de gelatină în apă rece, seara, pentru a fi băută a doua zi. Pentru un gust mai bun, se poate pune gelatina în iaurt sau ceai de fructe. Timp de o lună ar trebui consumată această băutură în fiecare dimineață, iar apoi se recomandă o pauză de jumătate de an.

„Și femeile și bărbații au nevoie de colagen! Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier, la îmbunătățirea gândirii, dar și în cazul osteoporozei. Gelatina care este în comerț nu este decât gelatină curată! Gelatina nu se poate înlocui, nu se poate prepara din altceva, este făcută din oase. 5 grame de gelatină se înmoaie cu apă rece de cu seară. Putem amesteca şi cu iaurt. Pentru un gust mai bun, putem adăuga suc sau ceai de fructe. Acest amestec se bea în fiecare dimineață”, explică Lidia Fecioru.

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (122 votes)