caddy-de-la-bug-mafia-a-suferit-un-infarct.-a-fost-internat-in-spital-+-in-ce-stare-se-afla-acum

Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct. A fost internat în spital + În ce stare se află acum. 

Dragoș Neagu (47 de ani), pe numele de scenă Caddy unul dintre membrii B.U.G. Mafia, a suferit un infarct. Iar în prezent este internat în spital, a transmis trupa, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

„Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare”, au explicat membrii trupei BUG Mafia.

Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct

La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare, Caddy va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă, mai precizează trupa.

La concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj-Napoca, de sâmbătă, 28 octombrie, trupa va concerta în formulă restrânsă, cu Uzzi și Tata Vlad.

„Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul publicat de cei de la BUG Mafia.

Despre trupa B.U.G. Mafia

Caddy si Tataee sunt cei care au infiintat truba Black Underground in 1994. Erau cunoscuti sub numele de Klax 187 si Doom. Initial, trupa avea 4 membri, dar ceilalti doi au parasit-o dupa cateva luni. In tot acest timp, baietii au scos piese in engleza cu ajutorul lui Romeo Vanica.

Pe data de 6 octombrie, trupa Black Underground are primul concert in Club A, cu ajutorul lui DJ Sleek. Au prins cantari la baluri de boboci alaturi de celebra trupa M&G. In cautare de colaboratori, trupa Black Underground se intalneste cu trupa Demonii. Din ea facea parte Uzzi, care la acea vreme era cunoscut sub numele Drama.

Au incercat o colaborare cu numele Cartelul, din care face parte si Nicollo. Pe la jumatatea lui 1995, trupa Demonii se destrama si Aline Demeter este cooptat in Black Underground. Trupa isi schimba numele in Black Underground Mafia si Alin devine Uzzi.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.7/5 - (86 votes)