deblocare-profesională-a-scurgerilor

Atunci când în locuință ne confruntăm cu o situaţie legată de un canal înfundat, este destul de neplăcut şi trebuie să ne ocupăm rapid de problemă. Indiferent dacă blocajul este în chiuvetă, WC, duş, baie, cadă etc., acest lucru provoacă un adevărat disconfort şi ascunde şi un pericol de deteriorări mai serioase în încăperea respectivă. Uneori, atunci când depistăm înfundarea într-un stadiu incipient şi încă nu a evoluat atât de mult încât să blocheze canalul, am putea să o înlăturăm chiar singuri. Dar, există multe cazuri în care situaţia este mai gravă şi trebuie să apelăm la un profesionist, deoarece metodele din casă nu sunt de mare ajutor. Cum aflăm că blocajul este cu adevărat grav şi este necesar să apelăm la un instalator Ilfov?

Poate că noi toţi avem câteva trucuri şi șmecherii cu care adesea reuşim să rezolvăm problema cu o chiuvetă sau o toaletă înfundată. Cele mai cunoscute includ preparate din produse naturale, cum ar fi oţet, lămâie, sare şi bicarbonat de sodiu, desfundătoare cu vacuum, apă fierbinte și altele. În unele cazuri, acestea funcționează în mod eficient şi în scurt timp canalele sunt curate din nou, dar acestea se aplică doar în cazul unor blocaje mai ușoare. Dacă se întâmplă să ne confruntăm cu o problemă majoră, cum ar fi un blocaj total al canalului de chiuvetă, a toaletei, a căzii sau a sifonului din baie care împiedică scurgerea apei, avem nevoie de un alt tip de intervenție. Este exclus ca în astfel de situaţii să ne descurcăm singuri cu materiale nespecializate. Este mai bine să nu riscăm pentru a nu înrăutăți lucrurile şi să apelăm imediat la un profesionist.

Desfundare canalizare Cluj

Canalul înfundat poate fi identificat prin mai multe semne. Primul lucru este atunci când observăm că apa din chiuveta, cadă sau WC nu se scurge cum trebuie, ci mult mai lent sau începe să se acumuleze apă care nu vrea sub nicio formă să se scurgă în canal. Chiar dacă există o uşoară întârziere, aceasta este, de asemenea, un semnal pentru prezenţa unui obstacol în canal, care ar trebui eliminat pentru ca situația să nu se înrăutățească. Un alt semnal pe care ar trebui să îl urmăm şi care este greu să nu îl sesizăm, este mirosul neplăcut care vine din canale. În general, canalele nu miros a parfum, dar atunci când avem de-a face cu un blocaj, acestea au un miros stătut şi cu adevărat neplăcut. Aşa că atunci când luăm în considerare unele dintre aceste semne şi am încercat deja experimente practice care nu au ajutat, atunci este timpul să acţionăm altfel. Singura opţiune este să angajăm un profesionist experimentat, care poate elimina problema folosind un echipament profesional. Atunci canalele vor fi curate, vor funcționa corespunzător și nu vă vor mai deranja pentru o lungă perioadă de timp.

4.4/5 - (98 votes)