cand-va-avea-loc-finala-america-express-2023.-data-exacta-la-care-se-vor-afla-castigatorii

Irina Fodor va înmâna premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro echipei câștigătoare peste puțin timp! Au mai rămas doar câteva episoade din show-ul preferat al telespectatorilor.

Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție a show-ului de la Antena 1. Concurenții sunt puși în dificultate de probele dificile, iar urmăritorii și-au ales deja echipele favorite.

Ada Galeș și Tony au părăsit competiția America Express, în ediția de miercuri, 6 decembrie 2023. Cele două au ratat ocazia de a ajunge în Argentina. Actrița și mama ei au s-au luptat la cursa pentru ultima șansă cu Laura Giurcanu si Sânziana Negru, dar și cu Giulia și Vlad Huidu.

„Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime… O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat. Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!’, a spus Irina Fodor despre Tony și Ada Galeș.

Finala America Express 2023

Iar, acum, s-a aflat și când va avea loc marea finală a competiției America Express. În ultima ediție, doar două echipe se vor lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Telespectatorii emisiunii America Express-Drumul Soarelui se pot bucura de marea finală care va avea loc, miercuri, 27 decembrie 2023, pe Antena 1.

Ei sunt semifinaliștii America Express 2023

Patru perechi au fost deja eliminate până acum. Este vorba despre Edward Sanda & Cleoaptra Stratan, Ionuț Rusu & George Tănase, Ada și Antoneta Galeș, Iuliana Pepene & Sonia Simionov.

Celelalte, însă, au rămas în competiție și luptă pentru marele premiu. Iar acum s-a aflat deja și ce concurenți vor ajunge în semifinală! Ei bine, este vorba despre trei perechi îndrăgite de telespectatori. Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt cei care vor fi la un pas de a câștiga cei 30.000 de euro puși la bătaie.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă prezentăm imagini de la filmarea semifinalei emisiunii America Express. Astfel, echipele Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în finala emisiunii”, este anunțul făcut de Viperele Vesele.

Potrivit informațiilor apărute în presă, bătălia finală se va da între Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (110 votes)