care-e-cel-mai-nesanatos-aliment,-potrivit-doctorului-medicool-mihail-pautov.-majoritatea-romanilor-il-consuma-zilnic

Renumitul doctor Mihail Pautov prezintă cel mai nesănătos aliment pe care îl putem consuma.

Din păcate, mulți români îl mănâncă zilnic.

„Un aliment foarte nesănătos care ne distruge metabolic”

Într-o postare pe TikTok, Mihail Pautov face referire la cel mai nesănătos aliment dintre toate. Și nu e vorba despre pizza sau șaorma, cum poate v-ați gândit.

Am găsit un aliment foarte nesănătos care, efectiv, consumat greșit, ne distruge metabolic.

Mă refer la aceste alimente în contextul în care le mâncăm aproape zilnic, le mâncăm în cantități mari și ne imaginăm că ele nu ne fac rău și, de fapt, ele ne fac rău”, susține dr. Pautov. Citește mai multe aici.

Dr. Mihail Pautov, dezvăluiri despre beneficiile celui mai delicios desert

Cozonacul este nelipsit de pe masa de Sărbători. Nu mulți români însă știu ce beneficii spectaculoase are acest desert tradițional pentru organismul nostru.

Mai precis, este vorba despre nucile, cacaua și stafidele din compoziție, benefice pentru organismul nostru. Consumat în cantități moderate, cozonacul la sănătatea inimii și la reducerea riscului de boli cardivasculare.

„Cozonacul e o pâine dulce, tradițional românească, preparată cu nuci, cacao și stafide. Pâinea aia nu are neapărat beneficii, dar nucile, cacaua și stafidele au multe beneficii. Nucile sunt bogate în acizi grași, vitamina E și fotisteroli, care au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, contribuind, astfel, la sănătatea inimii și la reducerea riscului de boli cardivasculare, doar că această proprietate antiinflamatorie ajută efectiv în tot corpul. De asemenea, nucile conțin minerale precum magneziu și seleniu, care sunt esențiale pentru funcționarea normală a celulelor și a sistemului nostru imunitar”, a spuus doctorul Mihail Pautov pe rețelele de socializare.

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.5/5 - (115 votes)