care-sunt-destinatiile-preferate-de-romani-pentru-vacanta-de-paste.-soferii-si-au-testat-rabdarea-inca-de-la-iesirea-din-tara

În vamile din sud-estul României, dar și în vest, oamenii au de asteptat cel putin cate o ora. Vama Veche este punctul cel mai aglomerat în acest moment.

La ora 11.00, la punctul de trecere a frontierei Vama Veche, timpul de așteptare depășea o oră.

Cei mai mulți dintre turiști se îndreapta spre stațiunile din Bulgaria, Grecia, dar și spre Turcia.

Autoritățile le recomandă celor care nu au plecat încă la drum să folosească și al doilea punct de frontieră, de la Negru Vodă. Chiar dacă vor avea de făcut mai mulți kilometri până la destinație, vor recupera – pentru că nu vor sta la coadă pentru trecerea frontierei.

Și românii care au ales să își petreacă sărbătorile în străinătate au de așteptat mai bine de o oră în vămile din vestul țării.

La ieșirea din țară pe A1, la Nădlac 2, de la primele ore traficul s-a aglomerat pe cele șase artere, peste 80 de minute e timpul de așteptare, unde s-a format o coadă întinsă pe 1 kilometru.

Cei mai mulți români, cu mașinile pline de cadouri, ouă roșii, cozonaci și pască spun că pornesc spre cei dragi cu care să petreacă sărbătorile împreună.

Dar și variantele unor zile de relaxare la Viena sau Budapesta i-au determinat pe românii din județele din vestul țării să pornească la drum.

Spun că au ales city-break-uri în Austria și Ungaria datorită drumului scurt, până în 5 ore, dar și pentru a face unele cumpărături.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT S-a luat decizia finală cu privire la meciurile Israelului! Ce se întâmplă în grupa României
NEWS ALERT S-a luat decizia finală cu privire la meciurile Israelului! Ce se întâmplă în grupa României

image

4.6/5 - (63 votes)