carmen-bruma,-despre-cel-mai-bun-medicament-anti-aging-si-cel-mai-bun-produs-de-frumusete!-nu-costa-nici-macar-un-leu

Carmen Brumă le-a oferit doamnelor şi domnişoarelor care o urmăresc un sfat important. Celebra nutriţionistă a vorbit despre cel mai important medicament anti-aging. Surpriză, nu costă nici măcar un leu!

Cu siguranţă sunteţi foarte curioase despre ce este vorba, aşa că nu vă mai ţinem în suspans. Carmen Brumă a dezvăluit că somnul este esențial pentru sănătatea noastră generală și bunăstarea noastră fizică și mentală.

bgfd .png65381b3d0c81a
Somnul este cel mai bun medicament anti-aging și cel mai bun produs de frumusețe

Carmen Brumă, despre cel mai bun medicament anti-aging

De asemenea, somnul ne poate ajuta organismul să funcţioneze corespunzător şi să lupte împotriva infecțiilor. Lipsa somnului poate duce la anxietate și depresie. Dar cel mai important, ne poate ajuta şi în menţinerea tinereţii.

„Cel mai bun medicament anti-aging și cel mai bun de frumusețe este somnul. Există și termenul de somn de frumusețe. Somnul de frumusețe este acel somn până în ora 00.00, adică dacă reușești să adormi la 21.00-22.00 sau cel târziu 23.00, ai cele mai multe șanse să ai un somn de calitate, să ajungi în faza profundă a somnului, cea în care are loc o refacere, o regenerare a organismului. Dacă dormi mult și bine, ai șanse să secreți cea mai mare cantitate de hormoni de creștere care se secretă și în timpul nopții. Este foarte important pentru refacerea noastră, pentru menținerea tinereții, pentru încetinirea ritmului îmbătrânirii și pentru creșterea în masă musculară și diminuarea stratului de grăsime”, a explicat Carmen Brumă.

De ce nu e bine să consumăm fructe pe stomacul gol

Carmen Brumă a explicat recent că nu este bine să consumăm fructe pe stomacul gol. Acest obicei poate avea consecinţe destul de grave pentru sănătate. Mai mult, silueta poate fi și ea afectată.

„Fructele au multe efecte benefice, dar și unele pe care nu ni le-am dori. Ele conțin o cantitate mare de fructoză. În timp, vei putea observa următoarele lucruri: senzația de sațietate și pofta de mâncare vor fi dereglate, pentru că există doi hormoni care dacă se dereglează, în timp poți să ajungi să ai colesterol crescut, să ai trigliceride crescute și să nu-ți controlezi atât de mult aportul alimentar și în timp să apară kilogramele în plus. Acestea ar fi principalele dezavantaje ale fructelor pe stomacul gol”, a dezvăluit Carmen Brumă, în cadrul emisiunii MediCool.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (111 votes)