carmen-tanase,-amintiri-dureroase-despre-pierderea-sotului-sau:-cand-am-implinit-40-de-ani-nu-mai-era

Carmen Tănase a trecut cu greu peste moartea soţului său. Bărbatul s-a stins din viaţă în urmă cu mai bine de 20 de ani. În cadrul unui interviu mai vechi, marea actriţă a făcut dezvăluiri tulburătoare despre soţul său, cunoscutul critic de teatru Victor Parhon.

Carmen Tănase a acceptat invitaţia lui Cătălin Măruţă şi a fost prezentă în cadrul podcastului său. Celebra actriţă a vorbit cu ochii în lacrimi despre momentele dificile prin care a trecut, după ce soţul său s-a stins din viaţă.

Carmen Tănase: Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”

Victor Parhon a murit la 57 de ani, răpus de cancer pulmonar.

”A murit de cancer pulmonar. Fuma enorm, pentru că el scria noaptea. Deci la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”, a dezvăluit actrița, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Nu s-a mai recăsătorit

Deşi a rămas văduvă la doar 39 de ani, Carmen Tănase a hotărât să nu se mai recăsătorească niciodată.

“Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu «Da!», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci.

Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni. Eu nu i-am spus Da! nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînțeles!»”, a mai declarat Carmen Tănase.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (112 votes)