cat-cere-dana-roba-pentru-un-pensat.-suma-ireala-i-a-infuriat-pe-fani:-e-chiar-bataie-de-joc!

Dana Roba a fost aspru criticată după ce a dezvăluit suma pe care o cere pentru un pensat. Internauții au răbufnit și i-au adus acuzații dure.

În iunie 2023, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar. A ajuns acasă de la serviciu și a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. A ajuns în comă, la spital, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. O minune s-a produs, însă, iar Dana Roba a deschis ochii după experiența traumatizantă. S-a pus pe picioare și a revenit rapid la muncă.

Multe pesoane i-au trecut pragul salonului și, astfel, ea a reușit să strângă banii necesari pentru diversele intervenții și tratamente pe care urma să le facă. Doar că acum a fost pusă la zid! Asta după ce Dana Roba a cerut pentru un pensat suma uluitoare de… 150 de lei! A fost acuzată că profită de cumpăna prin care a trecut și că vrea, de fapt, să se îmbogățească.

Vedeta a răspuns acuzațiilor dure și a mărturisit că vrea doar să-și selecteze clienții: Nu înțeleg de unde atâta hate? Vreau să văd una din voi, dacă ați fi fost în comă 48h, să vă întoarceți la munca după 7 săptămâni… Nu vă este rusine? Cine își cumpără haine de la Zara nu înseamnă că Gucci sunt urâte… fiecare intră în magazinul unde îi permite bugetul. Am pus acest preț tocmai că îmi selectez clientela. Eu nu am nevoie de cantitate, am nevoie de calitate! Sper că sunt destul înțeleasă. Vă mulțumesc ????????????????????????????????❤️”, a scris Dana Roba, pe Facebook.

Internauții, însă, au continuat cu acuzațiile. I-au transmis mesaje dure și i-au spus Danei Roba că prețul este unul exagerat, pe care majoritatea nu și-l poate permite. Cel puțin lunar.

„Nu știu dacă ți-a apărut, sau mai bine zis dacă ai văzut… Eu ți-am mai lăsat comentarii când lumea îți scria de rău. La început de relație cu Beni, ba că erai cu el dinainte de a se întampla nefericitul eveniment și așa mai departe, și mereu am avut doar cuvinte frumoase la adresa ta, așa cum am și acum, de altfel Am spus și eu de data aceasta faptul că pentru un pensat, care de altfel crește repede, mi se pare mult 150lei. Și la salariile din Romania… Și înțeleg și faptul că nu vin la tine persoane care muncesc pe un salariu mediu, că ăia abia se descurcă cu facturile și necesarul de zi cu zi. Nu spun cu răutate, cu hate, e doar referitor la prețul pentru pensat/ Asta nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit. Dar nici eu nu sunt de acord cu violența, și mai rău, cu ceea ce ai pățit tu. Dar la ce sumă ceri tu pentru un amărât de pensat, e chiar bătaie de joc/ Cred că este penseta Versace/ Vrea să se îmbogățească peste noapte. Să fim realiști, totuși!/ Ce faci de 150 ron? Și implant de sprâncene?”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Cât câștigă Dana Roba într-o singură zi, ca make-up artist

Dana Roba are zilnic în jur de cinci sau șase cliente, pe care le machiază la salon. Ca make-up artist, vedeta încasează pentru un machiaj de mireasă suma de 700 de lei (fiind inclusă aranjarea părului), iar pentru un machiaj simplu încasează 400 de lei. Pentru o zi de muncă, de la 5:30 până la 19:00, Dana Roba câștigă peste 2.000 de lei.

De altfel, în cadrul unui interviu, ea a dezvăluit că există și câteva cliente care au renunțat să mai apeleze la serviciile ei: „Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui”, a mărturisit Dana Roba.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (98 votes)