cat-de-pretentioasa-este-silvia-popescu-la-barbati-+-ce-o-deranjeaza-la-femeile-din-romania:-le-place-sa-lucreze-cu-ageamii-ieftini

Cât de pretențioasă este Silvia Popescu la bărbați. Silvia Popescu a rămas o emblemă a showului “Bravo, ai stil!” de la Kanal D. A câștigat concursul de două ori însă nu a reușit până acum să se impună în televiziune și să aibă propriul ei show TV. Cât de tranșantă este acum Silvia Popescu după ce a pus bazele unei comunități impresionante pe social media. Și nu numai și ce își dorește pentru ea în 2023, a vorbit cu sinceritate pentru Ciao.ro!

Silvia, ai câștigat două sezoane “Bravo, ai stil”! Cum ești acum, ce faci? Ce proiecte noi pregătești?

Nu fac cu nimic mai mult decât ceea ce făceam și înainte de concurs, adică stylinguri atât pentru anumite shootinguri cât și în particular pentru clienți, puțină creație.

Am avut în pregătire mai multe proiecte, dar care nu au luat o formă concretă, așa că mă abțin de la a vorbi despre ideile mele cele noi – se pare că nu e de bun augur să vorbesc despre ele. Însă menționez că am dat drumul unui vlog pe YouTube. Încă nu sunt decisă în legătură cu numele – “În baie cu Silvia” sau să se cheme fix “Oameni care-mi displac în băi care mi plac”. Voiam să mă axez pe o serie de invitați pe care-i displac (din considerente pur estetice și vizual-auditive), doar că nu știu dacă se încumetă cineva să vină.

Cât de pretențioasă este Silvia Popescu la bărbați

Cât de mult te-a ajutat faptul că ai participat la acest show de la Kanal D?

Showul m-a ajutat oferindu-mi doar un capital de imagine care sinceră să fiu nu mi-a adus beneficii decât la nivel admirativ, financiar nu, dar mi-a adus în schimb prieteni nemaipomeniți și asta atârnă mai greu decât tot aurul din lume.

Ai primit propuneri să prezinți propria ta emisiune? Îți doreșți asta? 

În concurs și după aceea am avut câteva propuneri de la diverse televiziuni, nu neapărat pentru o emisiune proprie de la toate. Însă cu toate acestea nici de această dată nu s-a materializat nimic. Poate că Dumnezeu mă păzește de la ceva, altfel nu aș fi primit atâtea piedici.

Ce o deranjează la femeile din România

Ce fel de format TV te-ar avantaja și te-ar face să nu refuzi un job în acest sens?

Cumva îmi doresc, cumva nu. Trebuie să fie ceva care să mi se potrivească, ceva care să împletească umorul cu modă, nu știu… nu m-am gândit foarte clar.

Pentru că ești un etalon de stil, ce fel de ținute crezi că ar trebui să poarte femeile în această lună decembrie, de Crăciun, sărbători și în mod special de Revelion? Ce le recomanzi în acest sens, ca să strălucească și să nu o dea în kich?

Vă mulțumesc! Recomand în primul rând oamenilor ca înainte de orice să se uite în sus și să se poarte frumos unul cu celălalt, să fie curați atât la minte trup și suflet, iar abia după aceea să-și aleagă haine din materiale de calitate, în conformitate cu vârsta și preocupările lor, în funcție de greutate, structură, etc.

În 2024 ar fi nemaipomenit ca femeile să fie elegante și feminine și bărbații să fie bărbați

Cu toții să aleagă croiuri de bun gust și chiar dacă arată impecabil, bărbații să renunțe la pensat, la pantalonii cu tur lăsat, la cei mulați cu gleznele descoperite și la adidașii albi fie că este iarnă sau vară. Femeile, de asemenea, oricât de bine ar arăta, să renunțe la rochiile mulate prea scurte, din materiale proaste, dar țipătoare, care copiază brandurile de afară într-o manieră grotescă, la părul sarmale, la cocurile de nașă, la genele false în cantități masive care nu fac decât să încarce inutil o față, să încețoșeze o privire făcând-o vulgară, makeup-ul acela Smokey eyes a la provincie, la unghiile prea lungi și în culori stridente, rochiile prințesă sau baby doll. Sunt așa multe de spus, însă am încercat să sintetizez în câteva cuvinte o schiță a ceea ce nu trebuie purtat.

„Le place să lucreze cu ageamii ieftini”

Ce nu ai purta niciodată?

Nu aș purta niciodată o rochie mulată din jerse, salopetă, stiletto, coc, și mai nimic din ce poartă toată lumea.

Ce femeie de la noi ți se pare bine îmbrăcată în acest moment? 

Avem câteva femei cu mult bun gust în România, dar nu vreau să le numesc.

Dintre bărbații din showbizz cine crezi că nu este bine îmbrăcat?

Nu sunt la curent cu ceea ce poartă bărbații din showbizz, dar pot să spun că am aruncat un ochi la câteva emisiuni când mai înnoptez la prietenă mea și am rămas efectiv mută de felul în care sunt îmbrăcăți 98% dintre prezentatori și invitați. Mi se pare execrabil ceea ce se întâmplă în acest mediu în anii 2023 cu atâtea surse de informare, cu atâtea showuri televizate de afară la dispoziție…este trist. Ar putea să aibă că sursă de inspirație emisiunile televiziunilor italiene și franceze. Nu mai menționez maniera cocalară în care se exprimă unele prezentatoare.

Dacă ar fi să recurgi la o operație estetică în 2024, care ar fi aceea?

În acest moment nu aș recurge la nicio intervenție chirirgicală. Mă simt bine în pielea mea, a naibii… de sexy!

Cât de mulțumită ești de tine?

Sunt persoana pe care o admir cel mai mult, sunt mulțumită de mine în proporție de 80%.

Ce îți mai dorești pentru tine?

Îmi doresc ca eu și Evolette să avem eu un iubit și ea un tati în casă.

Cine te-a dezamăgit după ce ai intrat în acestă lume a showbizzului?

M-am dezamăgit puțin eu și câțiva oameni, dar doar pentru că am avut așteptări, însă, gata, a trecut, mi-am învățat lecția.

Ai spus la un moment dat că mulți din România nu au curajul să lucreze cu tine! De ce ai ajuns la această concluzie? Cine te-a supărat?

Nu am spus că nu au curaj, am spus că în general oamenilor în România le place să lucreze cu pupincuriști, cu ageamii ieftini sau cu cei cu care se bârfesc, iar după mănâncă împreună. Eu nu fac parte din această categorie.

Ai declarat că ți-ar plăcea să retrăiești iubirea pură ca la 20 de ani! Ai găsit-o între timp? 

Am trăit iubirea maximă și sunt una dintre cele mai norocoase femei din lume pentru că am fost iubită genial de un geniu, dar mai vreau!

Cât de pretențioasă ești tu la capitolul bărbați?

 Atât de pretențioasă încât în 41 de ani am spus “Te iubesc” de 3 ori!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (133 votes)