catalin-scarlatescu,-primele-declaratii-despre-procesul-cu-antena-1:-le-doresc

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au fost daţi în judecată de Antena 1, după ce au decis să încheie brusc contractul cu postul TV. Contactat recent, iubitul Doinei Teodoru a oferit primele declaraţii despre procesul deschis de trustul Intact. 

Fostul jurat de la Chefi la cuţite a mărturisit că abia astăzi a aflat faptul că Antena Group, firma care deține postul de televiziune Antena 1, i-a dat în judecată atât pe el, cât și pe colegii săi la Tribunalul București.

Ce spune Cătălin Scărlătescu, despre proces

Potrivit documentelor, obiectul proceselor intentate de Antena Group are ca scop „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată…

Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva: «Băi, v-a dat în judecată Antena!». Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

De ce au întrerupt chefii contractul cu Antena 1

Filmările pentru noul sezon erau pe punctul de a începe, dar se pare că cei trei bucătari care au făcut istorie în televiziune şi nu numai au refuzat să mai participe la filmările din octombrie 2023. Decizia nu a fost deloc pe placul şefilor de la Antenă, astfel s-a decis încheierea contractelor cu aceştia.

Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (130 votes)