catalin-scarlatescu-se-intoarce-pe-micile-ecrane.-unde-il-pot-vedea-fanii-dupa-ce-a-plecat-de-la-antena-1

Cătălin Scărlătescu se întoarce pe micile ecrane. Fostul jurat de la Chefi la cuţite a făcut recent anunţul mult aşteptat de fani. Celebrul bucătar a muncit din greu pentru noul său proiect, despre care le-a dat mai multe detalii celor care îl urmăresc. Iată unde va putea fi văzut în viitorul apropiat. 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au uimit o ţară întreagă după ce au decis să renunţe la show-ul care i-a consacrat. Bucătarii au demonstrat că există viaţa şi după Chefi la cuţite, iar fiecare s-a axat pe proiecte personale.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dați în judecată de Antena 1!
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dați în judecată de Antena 1!

Unde îl pot vedea fanii pe Cătălin Scărlătescu

Recent, Cătălin Scărlătescu s-a întors pe platourile de filmare, iar fanii au fost extrem de fericiţi să afle acest lucru. Iubitul Doinei Teodoru nu renunţă la pasiunea pentru bucătărie, ba mai mult, s-a gândit să le mulţumească celor care i-au fost alături. Mai exact, îşi pune toate cunoştinţele într-o carte de bucate, care va putea fi citită online.

„Ieri am avut bucuria de a filma “Grătar de Călător”, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată.”, a scris Cătălin Scărlătescu, pe pagina lui de Facebook.

Cum a reacţionat Doina Teodoru când a aflat de plecarea lui Scărlătescu de la Antena 1

Se pare că actrița nu ar fi știut despre decizia pe care Cătălin Scărlătescu urma să o ia. Aceasta ar fi aflat destul de târziu. Potrivit spuselor sale, juratul de la Chefi la Cuțite va putea fi urmărit în alte proiecte, însă nu a dat tot din casă! Momentan, nu se știe dacă Scărlătescu va semna în viitorul apropiat un contract cu alt post de televiziune.

Cert este că Doina Teodoru își va susține iubitul în orice alegere pe care o va face.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal. Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a mărturisit Doina Teodoru pentru ego.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.6/5 - (78 votes)