catalina-ponor-a-dat-vestea-cea-mare!-vine-copilul-numarul-doi!-suntem-foarte-nerabdatori-sa-il-cunoastem-pe-micutul-familiei!

Bucurie mare în familiei fostei mare gimnaste Cătălina Ponor și a lui Bogdan Jianu. Cei doi urmeză să devină părinți pentru a doua oară și se pare că au fost binecuvântați acum tot cu un băiețel.

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea  un frățior. Suntem foarte nerăbdători să  îl cunoaștem pe micuțul familiei! Suntem binecuvântați!”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor pe pagina sa de Instagram, extrem de fericită, însoțit de câteva poze cu familia ei, alături de soțul său, regizorul și actorul Bogdan Jianu și de băiețelul lor, Vlad, fotografii realizate într-un cadru de poveste, lângă brad, cu ei îmbrăcați în pijamale la fel și cu zâmbetul pe buze.

În vara anului trecut, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au devenit o familie cu acte în regulă. Fosta mare gimnastă și campioană s-a căsătorit  pe 18 iunie 2022 cu Bogdan Jianu, urmând ca în luna august să anunțe că este însărcinată și va aduce pe lume primul lor copil, tot un baiatel care s-a născut anul trecut în luna decembrie.   Iată că anul acesta, tot în preajma sărbătorilor de iarnă, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se bucură din nou că vor fi părinți și au răspândit în mediul online vestea cea mare.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt de mulți ani împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au o familie frumoasă și sudată și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Fosta mare gimnastă a fost cerută în căsătorie chiar în timpul pandemiei. A anunțat atunci că a spus „Da” și a afișat un frumos inel de logodnă.

Ce diferență de vârstă este între cei doi soți

Cătălina Ponor s-a născut pe 20 august 1987 la Constanța și are acum 36 de ani. Bogdan Jianu are o mare pasiune pentru filmele istorice și l-a interpretat pe Vlad  Țepeș în spectacolul „Dracula”. Actor, regizor și scenarist, Bogdan Jianu a  fost mereu discret cu viața sa privată și este cu 18 ani mai mare decât soția sa, Cătălina Ponor dar acest lucru nu a fost un impediment în relația lor.

El a mai fost căsătorit cu cântăreața Julia Chelaru cu care a avut o relație de lungă durat ă, de mai bine de 17 ani dar cei doi au divorțat oficial acum aproximativ 5 ani.

Într-un interviu din 2018 pentru www.protv.ro, întrebat cum arată viața lui sentimentală și cum se descria atunci, Bogdan Jianu s-a rezumat la a da declarații generale despre ceea ce trăia la vremea respectivă.

Mai bun decât am fost ieri și cu recunoștință către Dumnezeu pentru cel ce sunt astăzi (…)
Sentimental vorbind sunt într-o relație stabilă, cu mine însumi.  Iubesc viața, caii, câinii, copiii, oamenii în general. Fără ezitări, fără rețineri. Trăiesc și iubesc fără să mă întreb ce e bine și ce e rău, ce e moral sau imoral.  Îmi trăiesc viața așa cum vreau, cum îmi place! Și când va veni ultima zi, cu siguranță nu voi regreta nimic! Iar aceste cuvinte,  îi aparțin maestrului Sergiu Nicolaescu…„, povestea atunci soțul Cătălinei Ponor, mare admirator al Maestrului Sergiu Nicolaescu, care a fost un adevărat exemplu pentru el.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……

4.5/5 - (133 votes)