cati-bani-a-primit-loredana-groza-pentru-a-poza-in-playboy.-adevaratul-motiv-pentru-care-a-acceptat-sa-apara-in-celebra-revista-pentru-barbati

Loredana Groza a fost invitată recent în cadrul podcastului lui Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri despre apariția sa controversată în revista Playboy.

În luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza a apărut pe coperta Playboy. La vremea respectivă, revista aniversa un an pe piața din România. Pentru a renunța la haine și a poza pentru celebra revistă pentru bărbați, vedeta a primit 13.000 de euro.

Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni, iar ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Santorini, Grecia. Revista cu Loredana Groza pe copertă a avut un real succes și s-a vândut în 143.500 de exemplare. Invitată la podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar, artista a dezvăluit și motivul pentru care a acceptat să apară în celebra revistă pentru bărbați.

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: «Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee». A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare”, a dezvăluit artista.

Loredana Groza, preocupată mereu de felul în care arată

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, la vârsta de 53 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ar fi apelat însă multe voci susțin că vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil.

În legătură cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat, de altfel, că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme, Loredana pune accent pe latura spirituală.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, declara Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.3/5 - (98 votes)