cati-bani-castiga-elena-lasconi-cand-lucra-la-pro-tv.-acum-e-primar-si-primeste-tot-un-salariu-fabulos

Câți bani câștiga Elena Lasconi când lucra la Pro TV? Foarte mulți, potrivit propriilor ei declarații. Ajunsă primar al localității Câmpulung-Muscel, fosta vedeta TV este răsplătită financiar, și acum, la fel de bine. 

Elena Lasconi a fost, până nu de mult, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Pro TV. Ea și-a propus ca toată această popularitate să și-o folosească în alt scop și să ajute o comunitate locală. Așa că a candidat pe funcția de primar al localității Câmpulung Muscel și… a și câștigat!

Câți bani câștiga Elena Lasconi când lucra la Pro TV

Ea nu a rupt definitiv legătura cu televiziunea. Drept dovadă, a fost cooptată într-un proiect inediat demarat de Pro TV. Și anume emisiunea ”Căsătoriți pe nevăzute”, acolo unde ea joacă rolul de ofițer al Stării Civile.

Probabil că mulți s-au întrebat de ce Elena Lasconi a lăsat un job foarte bine în plătit în Pro TV pentru a deveni primar. Ei bine, se pare că nici salariul pe care îl încasează acum nu este unul foarte mic. Recunoaște însă că bătaia de cap este clar mult mai mare!

Am 9000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în Primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!”, a dezvălui Elena Lasconi, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

De ce a divorțat

Nu multă lume știe că talentata jurnalistă are o poveste de viață presărată cu multe greutăți. Ea s-a căsătorit la 18 ani, însă mariajul s-a sfârșit repede. Deși, între timp, se născuse fiica sa, Oana.

Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia. Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam mai multe, că aveam păreri mai pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au”, a declarat Elena Lasconi pentru life.ro.

Sursa foto: Facebook

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.4/5 - (94 votes)