cati-bani-castiga-lunar-carmen-grebenisan.-suma-ireala-care-ii-intra-in-conturi-fostei-concurente-de-la-survivor-romania

Carmen Grebenișan a devenit cunoscută publicului larg după ce a intrat în lumea influencerilor. Pe lângă asta, însă, blondina a reușit să câștige inimile fanilor în momentul în care a decis să participe la Survivor România. Experiența i-a oferit multe lecții de viață, dar și multe oportunități de afaceri.

Pe lângă proiectele de promovare pe care le are în social media, Carmen Grebenișan are și două afaceri profitabile. Una dintre firme are ca scop editarea publicațiilor periodice și a revistelor. În 2022, a avut o cifră de afaceri de peste 181.000 de euro, iar profitul a fost de peste 171.000 de euro. La un simplu calcul, lunar, lui Carmen îî intră în conturi aproximativ 6.100 de euro.

De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România deține o firmă împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Alina Ceușan. A fost înființată în 2016, iar cele două vând costume de baie. Cifra de afaceri a fost de peste 84.000 de euro. De asemenea, după participarea în cadrul show-ului de la Pro TV, conturile i s-au rotunjit. Blondina a câștigat 100.000 de euro după 5 luni în Republica Dominicană.

ca
Carmen Grebenișan, la Survivor România (sursa FOTO: Facebok)

Cum și-a câștigat Carmen Grebenișan primii bani

Odată cu participarea la Survivor România 2023, faima, dar și veniturile sale au crescut considerabil, însă puțini știu că blonda a trecut și prin perioade dificile din punct de vedere financiar. În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, Carmen Grebenișan a vorbit despre modalitatea în care a reușit să-și câștige, de fapt, primii bani.

Avea doar 15 ani și era nevoită să-și câștige existența. Motiv pentru care fosta concurentă de la Survivor România s-a gândit la o mică ”afacere”. Cumpăra haine second-hand și apoi le vindea. Astfel, a reușit să strângă sume frumușele care să-i permită să-și facă micile pofte.

”Am început să îmi cumpăr haine din second-hand, dar haine faine, le combinam destul de fain și mă pozam prin casă. (…) Puneam pozele cu mine și vindeam ținuta integrală. Eu cumpăram hainele cu un leu, doi lei, cinci lei, pe atunci hainele erau mai ieftine, acum sunt mai scumpe și se numesc vintage… și le vindeam cu 50 de lei. O cămașă dungată, în culori, mi-a luat-o mama cu 2 lei. Eu am vândut-o cu 50 de lei, într-o ținută integrală. Cine cumpăra tricoul, îi plăcea și fusta, pentru că le vedea în combinație, puse pe mine. Le trimiteam prin poștă. Și mă uitam tot timpul să verific poșta, să văd dacă vine ceva. Făceam cam 100 de lei pe weekend și… aveam bani de buzunar. Pentru mine era extraordinar”, a mărturisit Carmen în podcastul Acasă la Măruță.

Sursa foto: Facebook/Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (55 votes)