cati-lei-costa-un-cozonac-de-craciun-facut-de-chef-scarlatescu.-are-si-pachete-traditionale-de-vanzare!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja stiu ce vor avea pe masa de Crăciun. Dar, în lipsă de timp, pot oricând comanda preparatele delicioase ale lui chef Scărlătescu. Iată ce prețuri are fostul jurat de la Chefi la cuțite.

Masa de Crăciun reprezintă momentul în care stăm alături de cei dragi, ne bucurăm de bucate tradiționale alese şi de poveşti plăcute. Pentru unii dintre noi însă, timpul nu e atât de îngăduitor şi devine insuficient pentru a pregăti bucatele specifice acestei sărbători. Putem schimba asta, însă, cu puţină organizare şi, de ce nu, ajutor.

Chef Cătălin Scărlătescu le propune românilor mai multe preparate gustoase la prețuri accesibile. De exemplu, 27 de sarmale, pregătite cu măiestrie de către celebrul bucătar, costă 137 de lei. Un kilogram de salată boeuf costă 75 de lei, în timp ce piftia de porc se vinde cu 55 de lei pentru jumătate de kilogram sau 94 de lei porția de 1 kg. Friptura de curcan la tavă are 700 de grame și costă 99 de lei, iar cea de porc, de 500 de grame, valorează 64 de lei.

Cât costă cozonacul lui chef Scărlătescu

Vedeta mesei de Crăciun în fiecare casă este cozonacul, iar Cătălin Scărlătescu vinde un cozonac de 900 de grame cu 99 de lei. Celebrul bucătar știe că există și clienți mai pretențioși, astfel că prepară și Choco Muse, un cozonac însirpoat cu vinars și ciocolată belgiană care costă 143 de lei kilogramul. Un alt fel de cozonac, Chocolate Extravaganza, costă 159 de lei, iar la același preț este și cozonacul Pistachio Madness. Fostul jurat de la Antena 1 specifică faptul că nu conțin coloranți și conservați.

Un pachet tradițional costă 236 de lei și conține un cozonac de 900 grame, 27 de sarmale și 1 kg murături asortate. Pachetul Home Flavors are 2 cozonaci, 27 sarmale și 0,7 kg friptură de curcan la tavă și costă 409 lei. Cei care optează pentru pachetul Swet XMas trebuie să plătească 309 lei. Vor primi însă cozonacul după rețeta lui Chef Scărlătescu, chec învelit în ciocolată cu fructe cofiate, și un tort Pavlova sau unul Red Velvet. Plus un vin din soiul Fetească Neagră.

Pachetul Festin are 2 cozonaci, 27 sarmale, 1 kg piftie de porc sau de pui la alegere, 500 g friptură de porc, 1 kg salata de boeuf cu vită sau pui la alegere și o sticla de vin. Totul la 585 de lei. Cei care vor preparatele pregătite de chef pot accesa serviciile sale online. Comenzile se fac cu o zi înainte, produsele fiind livrate atât în Capitală, cât și-n județul Ilfov.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (95 votes)