catinca-roman-si-dan-bittman,-relatie-in-secret!-blondina-a-facut-totul-public-abia-acum

Catinca Roman a dat detalii picante din viaţa sa în cadrul unei emisiuni TV. Blondina a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a dezvăluit că s-a iubit în secret cu Dan Bittman, în urmă cu mai mulţi ani. 

În urmă cu doar câteva luni, Catinca Roman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a participat la rubrica sosurilor picante. Vedeta a fost asumată şi a răspuns chiar şi celor mai incomode întrebări, fără să stea prea mult pe gânduri.

Catinca Roman, despre relaţia cu Dan Bittman

La întrebarea „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, sora Oanei Roman a oferit un răspuns neaşteptat.

Blondina a rostit numele lui Dan Bittman, iar apoi a venit cu alte completări. Se pare că povestea lor de dragoste nu a fost de lungă durată și s-a consumat în urmă cu mai mulți ani. Cu toate acestea, cei doi au reuşit să îşi trăiască scurta idilă departe de ochii curioşilor.

„Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”, a spus Catinca.

Catinca Roman, critici dure la adresa lui Dan Bittman

În urmă cu 3 ani, mai exact în perioada pandemiei, sora Oanei Roman nu a avut cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener. Blondina l-a criticat pe artist pentru că nu credea în COVID-19, iar declarațiile pe care acesta le-a făcut la momentul respectiv au fost judecate aspru.

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!”, spunea Catinca Roman, pentru impact.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (88 votes)