ce-a-facut-adela-popescu-cu-primii-bani-castigati-din-seriale-tv,-la-15-ani:-am-plans!

Adela Popescu a dezvăluit, recent, ce a făcut cu primii bani câștigați din seriale TV. Avea doar 15 ani când vedeta a fost remunerată pentru munca depusă.

Adela Popescu a jucat în cele mai urmărite telenovele românești, a urcat pe scenă alături de DJ Project, iar de mai mulți ani e prezentator TV. Soția lui Radu Vâlcan și-a început cariera în urmă cu aproape două decenii, devenind cunoscută publicului datorită rolului pe care l-a jucat în telenovela „Numai iubirea”. De-a lungul carierei, actrița a fost distribuită în telenovele cunoscute, precum „Lacrimi de iubire”, „Aniela”, „Îngeraşii”, „Iubire şi onoare”, „Pariu cu viaţa”, „Iubire ca în filme”, „Weekend cu mama”, „O nouă viaţă”, „În familie”, producție în care și-a făcut și debutul.

Adela Popescu a vorbit, recent, despre momentul în care a fost remunerată pentru prima oară pentru munca depusă și a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați. Actrița a simțit nevoia să se răsfețe și a mers în mall să-și cumpere 3 perechi de pantofi la care visa, de la un brand italian. Însă și-a împărțit banii astfel încât să le facă și părinților o surpriză.

”Am luat o mașină de spălat automată pentru părinții mei și eu m-am dus la Fiorangelo, țin minte perfect. Era un magazin de încălțări. Eu în mall mergeam doar ca să vizitez, deloc nu mi se întâmpla să cumpăr. Mergeam doar cred că la Mc și îmi luam o înghețată sau la film maxim, dar să-mi fac cumpărături nu mi se întâmpla și mă mai parfumam.

Însă după ce am luat primul meu salariu care mi s-a părut uau, acum uitându-mă în spate nu era deloc uau, dar era pentru mine atunci, m-am dus la Fiorangelo. Cred că 8 milioane, 800 lei cred că am câștigat, dar pentru mine era enorm. Adică eram o puștoaică de 15 ani. Vorbim de serialul de la (n.r. post de televiziune), acum 22 de ani. Și m-am dus la Fiorangelo și mi-am luat vreo 3 perechi de încălțări, unele mi le amintesc perfect. Erau ca niște saboței cu alb și negru și cu un toc metalic. Am plâns, dormeam cu ei, deci eram extraordinar de fericită!”, a declarat Adela Popescu pentru Playtech.

Ce afacere își deschide Adela Popescu cu încă două cupluri celebre

Smiley și Gina Pistol, soții Fodor, Radu Vâlcan și Adela Popescu își deschid o afacere cu care speră să dea lovitura! Cele trei cupluri celebre investesc într-o pensiune din Vama Veche. Locația are 14 camere, iar acum se află în proces de amenajare pentru a arată exact așa cum își doresc vedetele.

Vvor să facă din pensiunea de la malul mării locul ideal pentru familiile și prietnii care vor să petreacă o vacanță relaxantă chiar și la noi în țară. Răzvan Fodor și Radu Vâlcan promit să se ocupe de bunătățile culinare, iar Smiley se va ocupa de atmosferă. Iar inaugurarea va avea loc pe 1 Mai.

„Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut. A fost un gând, a trecut. S-a aflat în gașca noastră de prieteni de această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a declarat Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.4/5 - (108 votes)