ce-a-patit-smiley-cand-a-mers-sa-ia-cina-la-un-restaurant-din-maldive:-nu-credeam-ca-voi-vedea-asa-ceva

Smiley le-a dezvăluit fanilor ce a putut să pățească atunci când a mers să ia cina împreună cu familia sa, la un restaurant din Maldive.

La început de an, Gina Pistol și Smiley au decis să plece într-o vacanță binemeritată. Așa că și-au făcut bagajele și au mers într-o destinație exotică, ca să-și încarce bateriile. Nu singuri, ci împreună cu fiica lor, micuța Josephine.

Cei trei se află în Maldive, iar într-una dintre zile, Smiley s-a trezit înaintea Ginei Pistol și a fetiței lor, a verificat starea vremii. Ulterior, toți s-au pregătit de plajă și micul dejun. Au mâncat bine, iar apoi s-au pornit spre plajă. Doar că a pornit o ploaie zdravănă și au fost nevoiți să se adăpostească undeva. Ulterior s-au plimbat și apoi s-au oprit să ia cina. Iar, la restaurant, Smiley avea să aibă parte de o surpriză de proporții imediat după ce și-a comandat o shaorma!

Nici prin cap nu-mi trecea că voi străbate mii de kilometri până în Oceanul Indian și mi se va întâmpla asta! (…)  Eh, cum mă învârteam eu așa printre mâncăruri alese de prin toate colțurile lumii dau fix peste shaorma… da, da. Fix shaorma noastră cea de toate zilele. Normal că a trebuit să o încerc. Pot să vă spun cu simț de răspundere că a fost slăbuță, față de ce avem noi în materie shaorme în București. În fața ta Maldive, shaorma noastră e mai bună decât a voastră! Așa că am mers până la urmă pe mâncare indiană, aici se pricep bine băieții”, a spus Smiley, într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, pe mâna medicului estetician

Pe 9 decembrie, soția lui Smiley a împlinit 43 de ani așa că a decis să-și facă un cadou! Gina Pistol s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul tenului. Vedeta a dat fuga la o clinică din Cluj pentru câteva intervenții noninvazive. În afară de injecțiile cu botox și acid hialurionic, fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a apelat și la tratamentul cu o nouă substanță, Sculptra, pentru stimularea colagenului.

Tratamentul constă în injectarea cu acid polilactic, substanță folosită pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii. Gina Pistol este extrem de încântată de rezultat și mărturisește că pare că procedurile nu au fost deloc dureroase. Iar, acum, pare că a întinerit cu 5 ani!

”Eu auzisem despre acest tratament cosmetic non-invaziv, Sculptra se numește. Dar nu am avut timp să caut mai multe despre el, auzisem că este foarte bun. Și am venit până la Cluj să îmi fac o ședință de Sculptra. E cadou de ziua mea! Dacă fac 43 de ani, să mai scad cinci ani. Voi nu vedeți nimic schimbat la mine? Acum am doar rimel și blush…și să stau în lumină naturală ca să vedeți mai bine. Nu știu dacă vă dați seama, dar eu da. Procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Fața mea arată mult mai odihnită, deși nu sunt. Par foarte odihnită.

Am fost la clinică, am stat de vorbă cu medicul. Am văzut la Alina Ceușan și am zis că îmi trebuie și mie tratamentul ăsta. Și am stat de vorbă cu medicul, s-a uitat la fața mea, la ce nu ea ok și mi-a făcut această procedură. Mi-a pus în frunte două, trei puncte de botox, înțepături, mi-a băgat și în bărbie și se vede. Nu știu ce mi-a băgat în bărbie, trebuie să o întreb, cred că acid. (n.r. acid hialuronic). Și procedeul acesta Sculptra nu e deloc dureros. Cu ajutorul unor mici canule se injectează această substanță în zonele unde tu ai nevoie”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (90 votes)