ce-a-putut-sa-spuna-irina-rimes-despre-colegii-sai-de-la-vocea-romaniei:-as-vrea-sa-le-dau-mana-acestor-antrenori-pentru-ca

Seara trecută, pe scena de la Vocea României, s-a desfăşurat ultima etapă a confruntărilor. Cei mai buni concurenţi şi-au găsit loc în echipe, iar acum urmează să se lupte în etapa KO-urilor. Irina Rimes a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut un gest neaşteptat făţă de doi dintre colegii săi. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

Fiecare antrenor de la Vocea României îşi doreşte să ajungă cât mai departe în competiţie cu concurenţii din echipă. Artiştii dau tot ce au mai bun şi sunt alături de tinerii la început de drum care îşi doresc o carieră în industria muzicală. Doar că, nu doar eforturile juraţilor sunt importante. Participanţii trebuie să demonstreze pe scenă de ce sunt în stare!

Ce spun juraţii despre show-ul de talente

„Pentru mine, Vocea României nu este doar despre concurenți, despre mine, despre ce facem în show. E și cu un pic de educație, adică cred că la o oră de maximă audiență să asculți Norah Jones la Vocea României e unul din lucrurile care m-a făcut să stau aici, e acel mic moment în care poți să spui: băi, da, am adus în atenția oamenilor un alt tip de muzică”, a spus Tudor Chirilă seara trecută.

Experiența Vocea României îi face, pe unii dintre concurenți, să se descopere: „M-au copleșit puțin emoțiile. Zic că mă lupt mai mult cu gândurile mele. Am fost învățată să zâmbesc tot timpul, să fiu pe placul tuturor și trebuie să înțeleg că asta nu se poate de fiecare dată”, a spus una dintre concurente, la repetițiile pentru duetul pe care îl va susține.

Ce a putut să spună Irina Rimes despre colegii săi de la Vocea României

Chiar dacă de cele mai multe ori se întâmplă să existe mici discuţii între antrenori, de această dată Irina Rimes a suprins pe toată lumea. Artista a ţinut să îi felicite pe Horia şi Theo Rose, în urma unui moment care a impresionat-o: „Aș vrea să le dau mâna acestor antrenori pentru că mi se pare că au făcut o treabă foarte bună și cred că e prima oară când am auzit piesa asta cântată atât de bine. E foarte greu de ales.”

Ce spune Irina Rimes despre discuţiile aprinse pe care le are cu Tudor Chirilă

De câţiva ani face parte din proiectul Vocea României. Irina Rimes vrea să îi ajute pe cei care sunt la început de drum şi îşi doresc să facă o carieră în muzică. Însă acest lucru nu este deloc uşor. Pe lângă efortul pe care îl depunde cu fiecare „elev” în parte, bruneta trebuie să reuşeşască mai întâi să îi „învingă” pe colegii săi.

De-a lungul sezoanelor de la Vocea României, Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au adresat cele mai tăioase replici, iar uneori artista a izbucnit în plâns în culise. Cântăreaţa recunoaște că interacțiunile cu Tudor Chirilă au și un efect constructiv. Nu s-a lăsat niciodată afectată de discuţiile în contradictoriu, iar totul s-a uitat după ce camerele s-au oprit.

„Mă provoacă mai mult decât mă enervează replicile dintre noi, deci totul e constructiv. Din spiritul competiției, nu punem la suflet aceste replici și uităm amândoi peste cinci minute. Mi-ar plăcea să împart scaunul cu fiecare dintre ei, câte un sezon, pe rând.” a menționat Irina Rimes, pentru TVmania.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (95 votes)