ce-crede-acum-gina-matache-despre-relatia-fiicei-sale.-oana-si-radu-siffredi-participa-la-power-couple:-e-problema-lor

Gina Matache şi-a spus părerea despre parcursul fiicei sale în emisiunea Power Couple. Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Matache participă alături de iubitul său, Radu Siffredi, în show-ul de la Antena 1.

La începutul relaţiei lor, Gina Matache nu a fost de acord cu povestea de dragoste, ba chiar ar fi încercat să o oprească pe artistă să îşi refacă viaţă alături de tânăr.

Ce crede acum Gina Matache despre relaţia fiicei sale

În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a explicat că nu îşi doreşte să se mai bage în viaţa Oanei. Cât despre emisiune, Gina Matache le-a dat câteva sfaturi producătorilor.

„Mă uit la Puterea Cuplului. Le țin pumnii, să fie bine. Mă interesează doar fata mea, discuțiile vechi nu-și au rostul. Copilul meu e copilul meu. Nu vreau să mă mai bag. E problema lor. Acum e matură.

Părerea mea că emisiunii i-ar trebui o dinamică mai mare. De multe ori mă ia somnul. Formatul e puțin tras de păr. Sunt curioasă ce se întâmplă nou, dar nu o să stau doar cu ochii în televizor. Când au fost filmările, copiii au stat și cu bona”, a spus mama Deliei și a Oanei, pentru Cancan.

Gina Matache s-a regăsit în povestea fiicei sale

Gina Matache a mărturisit în cadrul unui interviu mai vechi că a reflectat asupra comportamentului pe care l-a avut în perioada respectivă faţă de fiica sa. Artista şi-a dat seama că nu a acționat corect, ci ar fi trebuit să o lase pe Oana să înveţe din propriile greşeli.

„Nu a fost vorba de răsfăț, a fost doar modul în care înțelegeam eu ulterior viața de după 90. Când a divorțat retrăiam momentele că după am zis: măi, da nebună sunt!(…) Trebuie să ne învățăm lecțiile pentru că nimic nu se întâmplă fără să ai ceva de învățat de acolo. Probabil că trebuia să treacă prin divorțul acesta ca să învețe o lecție. Nu știu ce o mai fi de rezolvat și ce ne rezervă viața. Pe Oana nu prea am strunit-o. Și acum am reproșuri, Delia mi-a reproșat că toată viața am controlat-o.(…) După 90, când s-a deschis lumea, au fost alte vremuri și pe Oana nu am atins-o cu un deget, iar din partea cealaltă eram bombardată: dar mie mi-ai făcut, mi-ai dres și pe ea de ce nu?!

Vreau să-ți spun că pe la 13-14 ani, pe Oana am lăsat-o să se mute la o prietenă de-a ei, când a vrut. Am zis că acum părintele trebuie să fie prieten cu copilul. Bine nebine, până la urma e viața lor și trebuie să și-o trăiască așa cum simt ei. Așa gândesc acum că atunci toate erau la început, erau experiențe. Și pentru viața cumva era… eu am trăit odată cu ele. Am fost părinte diferit pentru Delia, părinte diferit pentru Oana”, a explicat Gina Matache, la WOWnews.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.7/5 - (33 votes)