ce-este-logopedia-si-cand-mergem-cu-copilul-la-logoped.-interviu-cu-andreea-nastase,-presedintele-institutului-de-logopedie-bucuresti

Ce este logopedia și când mergem cu copilul la logoped. Interviu cu Andreea Năstase logoped. Când începe copilul să vorbească? Fiecare părinte este nerăbdător să își audă prichindelul rostind primele cuvinte. Tresare la fiecare gângurit și simte o bucurie imensă atunci când bebelușul spune acel mult așteptat „ma-ma” sau „ta-ta. Ce se întâmplă, însă, când cel mic ajunge la vârsta de 1 an, de exemplu, și nu articulează încă primele cuvinte, în timp ce alți copii de vârstă lui fac deja acest lucru? Ar trebui să ne îngrijorăm și să apelăm la ajutor specializat? Când și cum ne dăm seama că trebuie să mergem cu cel mic la logoped?

Toate aceste răspunsuri ne-au fost oferite, în exclusivitate, într-un interviu pe înțelesul tuturor de către psihologul clinician Andreea Năstase, logoped, psihoterapeut cognitiv și comportamental și președintele Institutului de Logopedie București.

Ce este logopedia?

Andreea Năstase, logoped: Logopedia este disciplina psihopedagogică care se ocupă de corectarea tulburărilor de vorbire. Prevalența tulburărilor de vorbire este mai mare în rândul copiilor, însă apar dificultăți și în rândul adulților. Citește tot interviul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.6/5 - (90 votes)