ce-este-metoda-japoneza-|-cum-sa-usuci-rufele-in-doar-cateva-minute,-fara-umiditate

Ce este „metoda japoneză” | Cum să usuci rufele în doar câteva minute, fără umiditate. Iarna își intră în drepturi și, ca în fiecare an, ne putem problema uscării rufelor. Cum le uscăm dacă afară ninge, e tern și închis? Japonezii au venit cu soluția! Și este una de-a dreptul ingenioasă.

Metoda japoneză ingenioasă de a usca hainele

Nu mai e o surpriză pentru nimeni că japonezii găsesc soluții pentru orice. Aceștia au făcut-o și în cazul uscării hainelor, atunci când soarele nu ne mai ajută.

Dacă în zilele închise ne limităm să întindem rufele spălate undeva prin casă, ei bine, acest lucru ne-ar putea lua o veșnicie până ca ele să se usuce. În plus, riscul de a prinde și miros este unul destul de mare. Vezi AICI ce presupune metoda japoneză și cum ar trebui să pui la uscat rufele proaspăt scoase din mașina de spălat.

Cum scapi de mirosul urât din prosoapele de baie!

Cum scapi de mirosul urât din prosoapele de baie! Ingredientul banal care te scapă de belea!

Prosoapele de baie capătă după un timp un miros neplăcut și devin foarte rigide. Ei bine, este timpul să uiți de această problemă. Un ingredient banal pe care să îl adaugi în mașina de spălat te va ajuta să scapi de această problemă majoră.

Alternativ, în loc de înălbitor, poți utiliza bicarbonat de sodiu sau o soluție de oțet alb pentru albirea prosoapelor. Adaugă ½ cană de bicarbonat de sodiu sau ½ cană de oțet alb în mașina de spălat, împreună cu detergentul de rufe. Citește articolul aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (67 votes)