ce-inseamna-atunci-cand-visezi-ca-ninge.-semnificatii-si-interpretari

Subconștientul te „plimbă” prin multe tărâmuri și îți prezintă numeroase experiențe în timpul somnului. Unele sunt mai ușor de înțeles, iar pentru altele trebuie să apelezi la descifrarea și îndrumarea specialiștilor. Ei bine, iată ce înseamnă atunci când visezi că ninge.

Ce înseamnă când visezi că ninge

În funcție de experiența cu care te-ai confruntat în lumea viselor, zăpada are diferite interpretări. De obicei, se spune că fulgii de zăpadă din vis au legatură cu starea ta de sănătate. Dacă sunt albi, înseamnă că organismul tău este puternic în fața afecțiunilor și că nu vei avea curând astfel de probleme. În schimb, dacă ei sunt murdari înseamnă că starea ta de sănătate se poate înrăutăți și că vei avea de trecut multe obstacole. Fulgii care cad din cer și se topesc pe pământ reprezintă faptul că în scurt timp te vei elibera de fricile care au pus stăpânire pe tine, devenind astfel mai puternică din punct de vedere sufletește.

Ce înseamnă când visezi că ninge cu fulgi de nea mari

Te așteaptă o conversație importantă cu o persoană apropiată. Doar de tine depinde dacă va fi una pozitivă ori cu efecte negative. Cu cât este ninsoarea mai deasă în vis, cu atât ai mai multe pretenții în viață. Dacă în somn erai mulțumită de experiență, atunci înseamna că așteptările tale se vor îndeplini. La polul opus, vei avea parte de dezamăgiri. Ai visat că te plimbai prin ninsoare? Ar trebui să îți revizuiești anumite fapte și să încerci să repari greșelile pe care le-ai făcut față de o persoană dragă.

Ce înseamnă când visezi că ninge viscolit

Furtuna de zăpadă este un simbol oniric puternic așa că trebuie să ții cont de semnificațiile lui în viața de zi cu zi. Dacă în vis ești blocată de această ninsoare, acest lucru reprezintă dificultăți, deznădejde și singurătate. Te simți nesigură și cauți cu disperare o urmă de speranță care să te conducă spre ceva concret. Faptul că mănânci fulgii de zăpadă în vis simbolizează dorința de a fi mai bună, mai inocentă, dar și tendința de a fi perfectă. Poate că în realitate îți dorești să te schimbi, să gândești și să te comporți altfel, dar nu reușești să faci nimic concret în acest sens.

Ce înseamnă când visezi că ninge în funcție de anotimp

Surprinzător ori nu, visele în care îți apar fulgi de nea au diferite înțelesuri în funcție și de anotimpul în care cad.

  • Primavara – Vei întâmpina dificultăți în planurile pe care urmează în scurt timp să le pui in practică
  • Vara – Nu visezi des că ninge în plină vară, dar, dacă ți se întâmplă acest lucru, te așteptă o surpriză frumoasă, una la care nici măcar nu ai îndrăznit să speri până acum
  • Toamna – Norocul îți va surâde în afaceri; fie vei avea succes cu proiectele pe care le derulezi, fie vei avea câteva idei geniale
  • Iarna – Acest simbol oniric face referire la o stare interioară confuză, melancolică și ușor nemulțumită

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.6/5 - (152 votes)