ce-ritual-ciudat-practica-olivia-steer-pentru-a-intarzia-imbatranirea:-fara-lumina-ai-trairi-spirituale-intense

Olivia Steer, una dintre cele mai controversate vedete din România, practică un obicei ciudat care, spune ea, previne îmbătrânirea. 

În ultimii ani, Olivia Steer a început să încerce tot felul de terapii neconvenţionale, ce promit o viaţă sănătoasă. Mănâncă numai vegetale nepreparate, a renunțat la televizor, se roagă, și multe altele.

De departe cel mai inedit obicei pe care îl are îl reprezintă o terapie numită „camera întunecată” ce previne îmbătrânirea. Mai exact, stă pe întuneric pentru a întârzia îmbătrânirea.

Prima dată a făcut asta la Tao Garden din Thailanda, unde practicanţii sunt invitaţi într-o incintă specială. Fără ferestre şi fără nici o sursă de lumină artificială şi stau în întuneric deplin între 7 şi 21 de zile. Se spune că după o perioadă atât de lungă fără lumină ai trăiri spirituale intense, în organism începe un proces de regenerare, de întinerire, potrivit tabu.ro.

Cum o răsfață Andi Moisescu pe Olivia Steer

Cu toate că timpul lui liber este limitat, nu se plânge de meseria lui și asta pentru că pune multă pasiune și dăruire în tot ce face. În viața personală este la fel de împlinit. Și asta pentru că este căsătorit cu Olivia Ster, care i-a dăruit doi băieți.

Nu cred că are nevoie de răsfăț. Eu încerc să o răsfăț dar sunt un om obișnuit care face lucrurile din pasiune, dar răsfățul ține mai mult de perioadele în care suntem liberi, respectiv vacanțele mele. În afara lor e dificil să o răsfăț”, a declarat vedeta Pro TV pentru CIAO.RO.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (104 votes)