ce-salariu-are-alexia-eram-la-revista-andreei-esca.-suma-ireala-care-ii-intra-lunar-in-conturi-finalistei-de-la-america-express

S-a aflat ce salariu are Alexia Eram la revista Andreei Esca. Iată suma ireală care îi intră lunar în conturi concurentei de la America Express.

Alexia Eram este creator de conținut, dar aceasta nu este singura ei sursă de venit. Ea are un job și la revista A List, de care se ocupă Andreea Esca. De mai bine de trei ani, ea ocupă această funcție, iar mama ei îi dă un salariu semnificativ.

Alexia Eram nu este doar un editor de modă, ci se implică și activ în domeniile de marketing și PR ale revistei. Pentru munca depusă, fiica Andreei Esca este remunerată lunar cu suma de 2.500 de euro. Salariu care este peste medie în România. Bineînțeles, la această sumă se adaugă și câștigurile pe care vedeta le obține din parteneriatele din social media.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină. Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo.

Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a declarat Alexia Eram în podcastul „Drive in with Andrei Niculae”.

Cu cât este plătită Alexia Eram la America Express

Alexia Eram și fratele ei au acceptat provocarea America Express și au trăit aventura vieții lor. Cei doi luptă cot la cot pentru marele premiu și reușesc să facă față situațiilor dificile. Alexia Eram și Aris Melkior ar fi cel mai bine plătiți dintre toate vedetele participante în acest sezon al competiției de la Antena 1.

Cei doi ar urma să primească 2.500 de euro pentru fiecare ediție, potrivit Cancan.ro.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format TV în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?!

Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învățăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii (frați adulți)”, spunea Alexia Eram, înainte de competiție.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (131 votes)