ce-spune-andrei-krisan-despre-ultimele-intamplari-de-la-survivor-all-stars?-acum-vor-iesi-la-iveala-o-serie-de-reactii-ale-fiecaruia

Cea de-a treia săptămână din Survivor All Stars continuă, iar fiecare seară aduce noi întâmplări total neașteptate. Aseară, unul dintre membrii tribului albastru a suferit o înțepătură dură care l-a ținut pe bară, iar echipa Faimoșilor a reușit să câștige după o perioadă dură în care au tot pierdut jocurile. Andrei Krișan, locul 2 din 2023, a fost cu ochii pe show și revine cu ale sale comentarii zilnice.

”Dragul de Sorin, nu m-aș fi gândit vreodată că poate să fie atât de periculos un scorpion. Eu sunt pasionat de insecte, șopârle, șerpi, genul ăsta de animale exotice. Văzându-l așa pe Sorin, inițial am luat-o mai în glumă, crezând că e ceva superficial, dar colegii confirmă că a fost o mușcătură dură. Astfel de lucruri nu trebuie subestimate, mă bucur că echipa medicală a avut grijă de Sorin. Mă bucur că s-a recuperat, din ce am văzut spre final, părea bine”, a ținut Andrei să spună după ce a văzut prin ce a trecut concurentul din tribul Războinicilor.

Ce spune Andrei Krișan despre ultimele întâmplări de la Survivor All Stars?

Evident, Krișan a comentat și faptul că membrii echipei din care a făcut parte au încetat seria câștigurilor: ”Victoriile albastre au ajuns la final, iar imunitatea a fost câștigată de Faimoși. Era de așteptat că o să vină și această zi. Nu trebuie subestimată puterea lui Moroșanu și Zmărăndescu, seniorii. Zmără a adus victoria cu ultimul punct, iar Moro a adus 2 puncte importante. Îmi pare rău pentru Războinici pentru că acum vor ieși la iveală o serie de reacții ale fiecăruia. Sunt curios cine va fi tras la răspundere, nu poate fi doar lapte și miere”.

Andrei a fost atent și la faptul că Sorin Pușcașu a reușit o revenire de la medic spectaculoasă, câștigând imunitatea personală: ”Sorin încă șchiopătând, cred că a primit și super puteri de la scorpion, de a reușit să-și adjudece colanul de Imunitate, care deja la All Stars nu-mi mai pare un blestem, ci o putere extraordinară. Vine cu responsabilitatea de a  nominaliza pe cineva, și sunt curios pe cine va alege Sorin. Am câteva bănuieli, dar sunt tare curios de ce se va întâmpla. Felicitări pentru el pentru săptămâna de siguranță”.

Ce spune Andrei Krișan despre ultimele întâmplări de la Survivor All Stars?

Nu în ultimul rând, fostul vicecampion a discutat și despre discuția apărută între Iancu Sterp și Maria Chițu, după ce tânăra concurentă a făcut câțiva pași de dans cu Jador: ”Eu am înțeles ce a vrut să spună Iancu, într-o măsură sunt de acord cu el, nici noi în sezonul nostru nu eram de acord cu anumite comportamente din partea unor colegi care empatizau prea mult cu Faimoșii sau care le luau apărarea. E o competiție și se înțelege fair play-ul, dar nu cred că despre asta a fost vorba. Iancu a vrut să transmită ceva, dar și înfrângerea și-a spus cuvântul, iar reacțiile impulsive au dus la o discuție mai aprinsă. Clar, el nu ar putea să le ia apărarea, dacă fetele se apropie de Faimoși. Apropierele evidente au fost la Maria Chițu și Alexandra Duli, dar așa s-a simțit din ce putem vedea noi de acasă. Poate nu așa trebuiau spuse lucrurile, dar ceva adevăr acolo există”.

Ultima ediție din această săptămână, care va aduce și o eliminare din tribul albastru, poate fi urmărită astăzi, de la 21:30, la PRO TV.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (80 votes)