ce-spune-angel-popescu-despre-rolul-din-serialul-groapa:-poti-aduce-un-personaj-mult-diferit-de-tine-foarte-aproape

În fiecare sâmbătă, în exclusivitate pe VOYO, este difuzat câte un nou episod din serialul GROAPA. Printre personajele producției s-a remarcat și Tache Frizeru’, adus la viață de Angel Popescu, cunoscut din teatru și alte producții TV.

Acesta ne-a oferit un interviu în exclusivitate despre cum este această experiență pentru el, dar și cum a resimțit relația cu ceilalți actori din serial.

Angel, filmările pentru primul sezon din serialul GROAPA sunt pe final. Cum a fost pentru tine acest sezon?

Chiar dacă a fost un sezon lung, care s-a întins pe o perioadă de 5 luni (nu cred c-am mai lucrat la un proiect de asemenea anvergură), în mod paradoxal, senzația a fost c-au trecut doar câteva zile.

Ce spune Angel Popescu despre personajul lui din serialul GROAPA

Cum ai simțit rolul pe care l-ai interpretat? Ce provocări ți-a adus?

Fiecare rol e o provocare, fără îndoială. În ce privește personajul meuv(Tache frizeru’), l-am simțit și aproape, și departe, și anume: aproape pentru că-i place muzica rock, mai precis heavy-metal (așijderea subsemnatului), departe pentru că el face (mai precis, a făcut în tinerețe) niște lucruri pe care eu nu le-aș face niciodată – scandaluri, bătăi, chiar crime – lucrând în trecut pentru Sandu Vlahu… acum regretă ce-a facut, dar conștiința e deja maculată… iată de ce-i frumoasă actoria, să poți aduce un personaj mult diferit de tine foarte aproape, dându-i dreptate.

Știm că pentru toți a fost dificil drumul către Giurgiu, de zi cu zi. Tu cum l-ai resimțit? Ai descoperit locuri neștiute prin oraș?

Drumul a fost greu, într-adevăr. În ce mă privește, nu mă pot plânge, întrucât interpretez un personaj secundar, ca atare n-am parcurs acest drum zilnic. A fost mult mai greu pentru colegii mei care-au făcut asta și mă refer la toate departamentele, îi felicit pentru tenacitate!

Cum te-ai înțeles cu ceilalți actori?

M-am înțeles foarte bine cu ei, ca în toate proiectele în care am lucrat. Cu unii dintre ei mă știu de mulți ani, vezi Alex Conovaru și Alex Jitea (un cuplu de excepție în serial – Sile Sută și Titi Fitil), cu alții am legat legături de prietenie, vezi Tibi Dobrică (fiul meu în serial), Paul Cimpoeru.

Urmează o vacanță pentru tine, acum că filmările s-au încheiat?

Filmările s-au încheiat, într-adevăr, dar de vacanță nu se pune problema. Am scos 5 premiere la teatru într-un an de zile, v-aștept cu drag la spectacolele mele din cadrul Teatrului de Comedie, cât și la cele din Teatrul Independent. Să ne vedem cu bine!

Sursa foto: PR PRO TV

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (115 votes)