ce-tarif-are-adela-popescu-la-evenimente.-suma-nu-e-deloc-mica!

Adela Popescu are o carieră înfloritoare! Artista este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar recent s-a aflat și ce tarif percepe pentru un eveniment. 

Adela Popescu a devenit celebră după ce a jucat în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”. A fost îndrăgită de public și de producători și au urmat alte roluri. Ulterior, vedeta s-a lansat și în muzică și a avut colaborări care i-au adus succesul.

Soția lui Radu Vâlcan a prezentat apoi emisiunea ”Vorbeste lumea”, de la PRO TV, și a fost implicată și în alte proiecte. De-a lungul timpului, Adela Popescu a fost chemată să prezinte și diverse evenimente pentru care a încasat sume frumușele. Artista încasează între 4.000 șo 6.000 de euro per eveniment!

Nu e singura activitate din care face bani. Actrița și soțul ei și-au deschis o afacere împreună, din 2016, care le aduce venituri profitabile. Firma are ca principal obiect activități ale agențiilor de publicitate. Spre exemplu, în 2021, cei doi soți au avut un profit de circa 190 de mii de euro, cu 44% mai mult decât în 2020.

Adela Popescu, certuri cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Puțini, însă, sunt cei care știu că la un moment dat căsnicia lor s-a aflat într-un impas. În ciuda faptului că par să formeze familia perfectă, cei doi au avut parte și de neînțelegeri și au existat perioade în care nu și-au vorbit.

Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să treacă peste orice obstacol și au gestionat cu brio situațiile neplăcute.

”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu pentru Viva!

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.7/5 - (105 votes)