ce-tarif-are-andreea-balan-pentru-o-ora-de-cantat.-nimeni-nu-se-astepta-la-asta!

Andreea Bălan se poată lăuda cu o carieră în muzică de mai bine de două decenii. Artista este extrem de apreciată și nu duce lipsă de concerte. Iată, însă, ce tarif are jurata de la ”Te cunosc de undeva” pentru o singură oră de cântat.

Cu o experiență de peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste. Așa că nu este d emirare că mulți români o vor la evenimentele cele mai importante din viața lor. Pe lângă repertoriul bogat, cântăreața face un adevărat show la evenimentele unde este invitată. Dar și tarifele sunt pe măsură!

Andreea Bălan a dezvăluit recent într-un podcast care este onorariul pe care îl cere pentru diverse evenimente private. De menționat este că tarifele sale variază în funcție de cerințele evenimentului și de necesitățile organizatorilor.

Astfel, cei care și-o doresc pe Andreea Bălan la nuntă, botez sau altă petrecere sunt nevoiți să scoată din buzunar între 2.000 – 5.000 de euro pentru un recital de 60 de minute.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului său de pe platforma YouTube.

Andreea Bălan: ”Am fost numărul unu la vânzări pe concerte”

Însă, biletele la concertele Andre sunt mult mai accesibile publicului și pornesc de la 30 de lei. Pe lângă tarifele pe care artista le încasează la evenimente și concerte, se mai adaugă aproximativ 30.000 de euro pentru cele 12 ediții ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, acolo unde Andreea Bălan face parte din juriul show-ului.

„Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara”, a mai adăugat Andreea Bălan.

SURSA FOTO: Instagram

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (173 votes)