ce-tarif-are-vladuta-lupau.-suma-uriasa-pe-care-o-cere-pentru-60-de-minute-de-cantat-in-noaptea-de-revelion

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România! Face show pe scenă, iar mulți o vor la cele mai importante evenimente din viața lor. Iată ce tarif are artista!

Invitată la nunți, botezuri și alte evenimente, vedeta reușește să bucure oamenii prezenți cu un repertoriu special. Doar că trebuie să bagi mâna adânc în buzunar dacă o vrei să-ți cânte Vlăduța Lupău.

Tariful său nu este unul modest, fiind comparat cu cel al unor artiști consacrați, precum Andra Măruță. Ei bine, în noaptea de Revelion, pentru 60 de minute de cântat, artista din Cluj încasează suma de 10.000 de euro! Remunerația pe care o primește Vlăduța Lupău i-a șocat pe mulți. Nu de alta, dar tot atât percepe și Andra Măruță, despre care se spune că este cea mai iubită artistă din România.

Chiar și așa, soția lui Adi Rus nu duce lipsă de evenimente. Iar în noaptea dintre ani va deveni mai bogată cu 10.000 de euro! La nunți, însă, artista cere în jur de 5.000 de euro pentru o oră de program.

Ce meserie are la bază Vlăduța Lupău

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar puțini sunt cei care știu că artista are la bază o cu totul altă profesie. Mama sa este medic veterinar, iar tatăl cântăreței este inginer zootehnist. La rândul ei, Vlăduța Lupău este medic veterinar! Pe lângă tradiția de familie, a urmat această cale și din dragostea pentru animale.

După terminarea facultății, artista a decis să urmeze studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mărturisit Vlăduța Lupău pentru cluju.ro.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……

4.5/5 - (119 votes)